На Закарпатті суд взяв під варту чоловіка та жінку, які ґвалтували 12-річну доньку

7
0

Тячівський райсуд обрав запобіжний захід подружжю зловмисників, яких підозрюють в моторошному злочині.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що на Тячівщині впродовж кількох років чоловік ґвалтував малолітню падчерку, а її рідна мати знімали це на відео. У мобільному телефоні батьків поліцейські виявили відзняті відео порнографічного характеру за участі обох дорослих та потерпілої дитини. Також встановлено, що мати сама примушувала рідну дочку до статевих зносин з вітчимом.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають. що парі співмешканців, підозрюваних у зґвалтуванні малолітньої дівчинки, обрали найбільш суворий запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Матір та вітчима дитини підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини, зберіганні дитячої порнографії та вчиненні домашнього насильства (ч. 4 ст. 152, ч. 1 ст. 301-1, ст. 126-1 КК України). Крім того, жінку підозрюють у вчиненні стосовно цієї дитини сексуального насильства (ч. 4 ст. 153 КК України).

Загалом подружжя виховувало трьох дітей – дівчаток віком 12, 9 та 1,5 років. Наймолодша є їхньою спільною дитиною. 12-річній потерпілій наразі надається необхідна допомога.

За скоєне підозрюваним загрожує до 15 років ув’язнення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також