151 тис. грн застави: переправнику з Мукачева обрали запобіжний захід

871
1

Суд взяв під варту з можливістю внесення застави 39-річного жителя Мукачева, якого підозрюють у переправленні через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Раніше Мukachevo.net розповідало, що 2 травня у Хусті правоохоронці затримали 39-річного мукачівця, який організував незаконний канал для переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Як повідомили на сторінці Закарпатської обласної прокуратури, суд обрав закарпатцеві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести 151 тис. грн застави.

"Мукачівець сприяв чоловіку призовного віку у незаконному перетині держрубежу за 8000 доларів США. Для цього надав «клієнту» усі вказівки щодо необхідних дій і розмістив його в одному з готелів Мукачівського району. Згодом разом із переправником чоловік направився у Хуст, де і мав розпочинатися його шлях у напрямку кордону з Румунією. Там їх і затримали", — йдеться у повідомленні.

Жителю Мукачева повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю і конфіскацією майна.

Коментарі

Т
Троцкій

на одному проході окупиться застава

Читайте також