На Закарпатті суддя сяде за ґрати на 6 років за хабар

8
6

16 лютого вироком Вищого антикорупційного суду визнано винуватим та засуджено до 6 років позбавлення волі суддю Рахівського районного суду Закарпатської області, викритого у березні 2019 року на корупційних злочинах.

Правоохоронці довели, що суддя двічі отримував хабарі (у вересні 2018 року 400 доларів та у березні 2019 року 10 тисяч гривень).

За такі суми він обіцяв посприяти у позитивному вирішенні в адміністративній справі, яку розглядав інший суддя, а також розглянути на користь цього ж заявника цивільну справу про стягнення боргу.

Повідомляється, що суддя отримував хабарі у службовому кабінеті.

Вирок набирає законної сили через 30 днів з дня його проголошення, якщо не буде внесено апеляційної скарги.

Нагадаємо, що суддя Рахівського суду отримував хабар у розмірі 5 тисяч доларів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іван

Свиню од корита одорвали на 6 років і то добре.

Т
Торчок

400 тис?!Ви там з нулями не напутали?

.
...

Коли Алкашоні Майдауна і Ромаріо посадять??

Л
Ласло

Просто регочу від пуза,коли читаю таку інфу про самих справедливих і чесних українськіх суддів.Цімбору впаяли шестак за то,що опозорив і опустив суддівську братву-взяв якіхось пару долярів і копійку гриваків.Треба брати, як беруть брати по суддівській вірі-від 100 штук долярів до лімона.Тоді був би герой.А сидіти і так не буде-то казочка для лохів.

NR
N R G

черговий фейк. скоро буде гуляти на волi. побачите.

І
Іван

Тепер всі незадоволені можуть оскаржити всі його вироки, посилаючись на увязнення! Вітаю платників податків! Право настороні грошей гроші на стороні кланів! Маєш гроші все вирішиш в свою пользу!

Читайте також