На Закарпатті судитимуть 5 членів ОЗГ, які організували масштабну схему збуту метамфетаміну й канабісу

39
12

П'ятьох жителів Мукачева та району обвинувачують у незаконному придбанні, перевезенні, зберіганні і збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що чотирьох з п'яти угрупування наркоторговців затримали в лютому цього року. До складу злочинного угруповання входило четверо хлопців віком 29, 21, 19 та 22 роки, а також 19-річна дівчина. Організатору злочину вдалося втекти, проте його затримали на початку травня.

Докази причетності чоловіків до торгівлі метамфетаміном та канабісом Мукачівський міськрайонний суд розгляне 29 червня.

П’ятьом зловмисникам інкримінують статтю 307 Кримінального кодексу України, тобто Зберігання наркотиків та їх подальший збут, вчинені за попередньою змовою організованою групою осіб. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ф
Форкош

Не має нич святого у суддів які рішають з баригами і беруть гроші, які наркомани винесли з своїх сімей уби Буча строїв хижі і їздив на дорогих машинах. А як може бути шось святе коли Іванко Штець із суда який служить у церкві рішає питання баригові вийти. Се дно!

Г
Гугло-фогаш

Шкода Штецьови Іванови у церкву ходити кіть узявся рішати питання баригам, 1000% що Буча рішив усьо через помічника судді Іваненко - Штеця (інформація перевірена), се уровень рішати через помощника суді, но хотя то навірно суддя ся так шифрує.

С
Савелєв

https://www.facebook.com/100082919521531/posts/pfbid0FNZzsC5A5oVNqgFVLiN4b9H7gu9hqTRNqZG3JVNCTcg3D3ejwBXjG78Y4RV3Wk3yl/?d=n

СГ
Свідомий громадянин

Що хочу сказати з цього приводу. Поліція молодці. В той час коли вся країна веде боротьбу з ордою є несвідомі громадяни які розповсюджують наркотики але правоохоронці спрацювали добре, тепер діло за судом. Сподіваюся що Мукачівський суд прийме вірне рішення.

А
Арчі

Так, я не розумію як може організатор вийти , а сопляки його сидіти, він не боїться що діти покази гаснуть давати)? Я звичайно думаю що такий варіант що він порішав можливий, але не думаю що судддя на стільки тупа що випустить організатора який переховувався від слідства 2 місяця, а потім посидів 2 місяці і за рублі вийде, надіюсь що я правий і суддя зрозуміє що це всьо херня і поверне гроші!

Б
БУЧо))

рулить не по детцки))

А
Алевтин

Ходять слухи шо Іванк порішав із варишським судом, і скоро іде домців та буде далше торговати, оби одбити гроші! Айбо кіть чесно та шось суд нинче дешевий, за 20 ку баксиків рішив пожаліти Бучку

Е
Ескобар

А ще як узнаеся хто коменти пише такі ,можете виіхати з города шавки..!!!

ВК
Ванька красава

Вазеліном ти запасся походу обіжений жизньов))

6
67

Ванька здоровья тоби

ТП
Та посадить ви вже сього Бучину Вонячого

ШО БУЧКО ПРИЙШОВ ТВИЙ ЧАС ЗАПАСАЙСЯ ВАЗЕЛИНОМ ЯК НА ЗОНУ ПОПАДЕШ ГНИЛЬ ВОНЯЧА

У
убд

Всіх цих уродів на передову на війну!!!

Читайте також