На Закарпатті судитимуть чешку, яка намагалась перевезти через кордон чоловіка у багажнику (ВІДЕО)

8
6

Станом на сьогодні слідчі поліції провели всі необхідні процесуальні дії, сформували обвинувальний акт та скерували його разом з матеріалами кримінального провадження для судового розгляду.

Як писало Mukachevo.net, 29 серпня у пункті пропуску «Лужанка" 29-річна громадянка Чехії намагалася незаконно вивезти через кордон 30-річного мешканця селища Буштино.

Закарпатець сховався у багажному відділі автомобіля, а саме у заздалегідь підготовленому тайнику, там його знайшли прикордонники.

"Після цього громадянка Чеської Республіки почала виражатись нецензурною лексикою в бік представників правоохоронних органів та при спробі працівниками державної прикордонної служби одягнути кайданки на чоловіка, робила фізичний опір, перешкоджаючи виконанням службових обов’язків", - про це повідомляє Головне управління національної поліції Закарпаття.

Потім фігурантка здійснила втечу - на швидкості жінка пошкодила засоби примусової зупинки та виїхали з території міжнародного пункту пропуску «Лужанка».

Вже за кілька годин, неподалік кладовища у селі Астей, правоохоронці розшукали втікачку.

В поліції такі дії іноземки кваліфікували за ч. 1 ст. 332 та ч. 2 ст. 342 ККУ, а саме незаконне переправлення особи через державний кордон та опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

За скоєне обвинуваченій загрожує до 5 років позбавлення волі.

Коментарі

К
Кузя

Рижі вони такі)

Н
но

а пошкодження майна? Ци то опять ми, платники податків маєме сі цирки оплачовати?

Ш
Штігов

То не чешка

Т
Та

уна би ся iбaлa.

Т
Троцкій

Оце любов у жони! А буштинський майже під дозою, його ковбасить.

Н
Ноо

Яка чешка вона родом з Крима

Читайте також