На Закарпатті судитимуть чолоівка, який переправляв через кордон прекурсори

12
0

Досудове розслідування встановило, що речовину для виготовлення амфетаміну, а саме півкілограма фенілнітропропену, він придбав в мережі Інтернет, а наприкінці вересня забрав її у Києві.

Як повідомляє прокуратура Закарпаття, досудове розслідування стосовно підозрюваного громадянина Естонії завершено. Чоловіка було затримано прикордонники МП «Чоп - Залізничний» при спробі перетину кордону з контрабандним товаром.

Тоді в ході огляду у нього виявили чотири пакети, які він заховав в особистих речах. інший чоловік приклеїв речовину до свого тіла клейкою стрічкою.

Дії підозрюваного підпадають під статтю за ч.2 ст.15 - ч.3 ст.305 ККУ, тобто закінчений замах на контрабанду прекурсору, обіг якого обмежено і стосовно якого встановлюються заходи контролю, в особливо великих розмірах, а саме переміщення його через митний кордон України, з приховуванням від митного контролю.

А також ч.3 ст.311 ККУ, тобто придбання, зберігання, перевезення прекурсору, обіг якого обмежено і стосовно якого встановлюються заходи контролю, в особливо великих розмірах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також