На Закарпатті судитимуть наркоторгівців, яких зловили з товаром на півмільйона гривень (ФОТО)

759
0

Злочинне угрупування викрили у лютому цього року. Організував незаконний бізнес 32-річний ужгородець, а до торгівлі наркотиками зловмисник залучив ще трьох закарпатців, віком 27, 30 та 36 років.

Як зазначили в Головному управлінні національної поліції Закарпаття, чоловіки діяли відповідно до чітко розподілених ролей та завдань, виконання яких особисто контролював організатор наркобізнесу.

За його вказівками спільники напрацьовували клієнтську базу, розфасовували товар та постачали наркотики у різні населені пункти регіону.

У ході контролю за вчиненням злочину поліцейські задокументували кілька фактів збуту членами угруповання психотропних речовин, а з’ясувавши дату та місце наступної поставки, затримали організатора під час перевезення ним чергової партії наркотовару.

У автомобілі «Mazda», на якому пересувався зловмисник, поліцейські виявили та вилучили близько 250 грамів метамфетаміну, вартість якого за цінами чорного ринку склала понад пів мільйона гривень.

Усім чотирьом фігурантам поліцейські інкримінували ч. 3 ст. 307 ККУ тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах.

Слідчі поліції вже завершили досудове розслідування та скерували обвинувальні акти до суду.

Обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також