На Закарпатті та Львівщині прикрили масштабне виробництво "паленої" горілки з доходом у 500 тис на добу (ФОТО)

15
6

Поліція зупинила виробництво фальсифікованої горілки на заході України. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Сьогодні вночі було проведено 25 санкціонованих обшуків на Львівщині та Закарпатті. Перевіряли цехи, склади, місця збуту.

За словами Авакова, 5 жителів двох областей організували цех у Львівській області, а поставляли продукцію в сусідні регіони. Добове виробництво до 2 тисяч ящиків алкоголю.

— Прибуток, який потрапляв тільки в кишені організаторів - від 100 тисяч до півмільйона гривень на добу, без сплати будь-яких податків. Про ризики для здоров'я людей бариги і не замислювалися, — пише Аваков.

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області, слідчі обласної поліції при процесуальному керівництві прокуратури Закарпаття спільно зі спецпідрозділом КОРД одночасно провели обшуки як на виробництві "горілки", так і у організаторів "алкогольного" бізнесу.

Так було вилучено 2 тисячі ящиків фальсифікату (40 тисяч пляшок), 120 тисяч доларів США, 117 тисяч євро, 600 тисяч гривень, 5 тонн спирту, незліченну кількість підроблених марок акцизного податку України, обладнання для виробництва алкогольної продукції.

Коментарі

З
Закарпатець

То майже міліцію з пів України зігнали щоб нараз тулько бариг в один момент зачинити.

Ц
Циль

Мій вуйко майже від такої миндри і пішов. Упив стало му пулло, через неділю посинів і все.

Ф
федор

То майже із спутника їх вичисляли, що всіх нараз їх бехнули. Майже не одного та оковита на другий світ отправила.

П
правда

Дійсно масштабнасправа! Не заперечиш.

Т
Тячівець

Хто не платить долю, накривають. Пітьовка на пряшівській торгує горілкою, йому мош пане аваков? Наркоту блюк торгує, йому мош аваков? Мош, бо в долі получається.

І
Іван

Так хоч дешева водка була , а тепер лиш по 70 грн , а потім ще більше , уроди індекатив піднімають

Читайте також