На Закарпатті тільки за вчора трапились 3 "п'яні" ДТП, винуватці яких втекли з місця пригоди (ФОТО)

3
6

ДТП трапились на Іршавщині, Ужгородщині та у Воловці.

Про це звітує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Перша ДТП трапилась на Іршавщині - у селі Великий Раковець, де УАЗ пошкодив паркан приватного будинку. Коли затримали водія, він переконував, що горілки випив уже після того, як скоїв ДТП. 

Друга ДТП трапилась вчора ввечері в селі Червоне Ужгородського району: автомобіль ВАЗ-2106 ударив ззаду припарковане на узбіччі «Аudі». Водій-винуватець втік з місця пригоди, його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. Чоловік не мав жодних документів і керував у стані алкогольного сп’яніння чужим автомобілем.

Третя - у Воловці, де автомобіль Оpеl Kаdеtt з’їхав із дороги й ледь не злетів у річку. Водій втік з місця ДТП, а вже потім повернувся сам. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння - 3,5 проміле. 

На всіх водіїв склали відповідні адмінпротоколи і вилучили водійські посвідчення.

Коментарі

П
полудурок

как можно вылучить водийске посвидчення колы его нема?Водій-винуватець втік з місця пригоди, його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. Чоловік не мав жодних документів і керував у стані алкогольного сп’яніння чужим автомобілем.

О
ОКСВОРД

ПРАВДУ МАВ ШО ВТИК НАЙ УТИКАТЬ И ЧИМ ДАЛЬШЕ ТИМ ЛИПШЕ БО ВЖЕ ГО ДОГАНЯТЬ ОНЮКА У БИЛОМУ САВАНИ . А ШО МУ ТУЙ РОБИТИ ТУЙ РОБОТИВ НИЙЕ ТУЙ КРУГОМ БИДНОТА А ЛЮДИНА ХОЧЕ ЖИТИ А ЖИТИ НИДАВУТЬ ВОТ И ВСЬО А ТАК УТИКНЕ А ПАК ОФОРМЛЯТЬ МУ ЗАДНИМ ЧИСЛОМ ОШ МАШИНУ ВЕЧЕРКОМ ПОЦУПИЛИ - ПОЦУПИЛИ БО ЇХ ТИХ МУСОРИВ ЗА ТАКОЙЕ

ПТ
пак туй айно

Panem et cicenses ( хліба і зрєліщ )всьо шо толпі тре аби не віділи шо ся робить вокруг

ВА
Ваш Адаменко

Я придумав давайте ще зробимо сято Палинки , Коняка , Бехеровки і Джек Деніалса!!!!!! Андрій Вікторович як на ісе позираєте????

Г
Гость

А де фото машини, яка влетіла в круг біля танка?

УЄ
ун є туй

сисе майжень наші били , не рузуміюся лиш чуму не бударі туй суть ,тай ни євробляхи..

Читайте також