На Закарпатті тренують боєздатний жіночий підрозділ (ВІДЕО)

10
0

Днями на Закарпатті розпочали тренування жіночого добровольчого військового підрозділу – боївки.

Організатори тренувань планують створити боєздатний жіночий підрозділ. Зазначимо, що тренують жінок, як справжніх солдатів.

Як повідомляється зараз у боївці є всього 20 дівчат, але організатори і далі продовжують набір на вишкіл. Зауважимо, що обмежень для участі у тренуваннях, окрім статі  – немає. Тренери кажуть: жіночу тендітність компенсують завзяттям, пише ЗІК.

«Коли ти розумієш, що умови можуть бути наближені до реальних, то ти і повзеш, і падаєш, і лягаєш, і прекрасно перебігаєш довгі чи короткі дистанції. Не шкодуючи, ані рук, ані сил», – розповідає учасниця боївки Маріанна.

Мотивація у дівчат – проста: у разі, коли ворог дійде і до рідного дому, зброю доведеться узяти усім. А відтак, краще знати, як з нею поводитися.

За тиждень вишколу дівчата закарпатської жіночої боївки навчилися збирати і розбирати кулемет, пройшли навчання із тактики, стройової підготовки, і, навіть, першу військову гру у польових умовах. Апофеозом навчань стануть стрільби на полігоні зі справжньої бойової зброї.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також