На Закарпатті цьогоріч вже покарали понад півтори сотні домашніх насильників

2
0

Впродовж трьох перших місяців 2023 року правоохоронці зафіксували 802 випадки домашнього насильства.

В поліції Закарпаття розповідають, що найвища кількість фактів стосується саме психологічного впливу — 769 випадків. Також зафіксовано 63 факти фізичного насильства. Крім того, на даний час виявлено 7 фактів економічного насильства.

Зловмисників поліцейські притягнули до відповідальності: оштрафовано 155 осіб, до 7 осіб застосовано стягнення у вигляді громадських робіт, четверо правопорушників піддані адміністративному арештові. Загальна сума накладених штрафів перевищила 38 тисяч гривень.

Окрім роботи мобільних груп реагування на випадки домашнього насильства, постійну інформаційну кампанію з громадянами ведуть поліцейські офіцери громади, поліцейські-ювенали проводять виховні заняття на дану тематику в школах та підопічних сім’ях, спілкуючись при цьому і з дітьми, і з батьками, і з педагогами.

Поліцейські наголошують на важливості не замовчувати прояви жорстокого ставлення щодо вас, ваших близьких чи знайомих. Вчасне звернення до поліції чи на відповідні гарячі лінії допоможе вберегти здоров’я та життя людини і припинити будь-які прояви насильства.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також