На Закарпатті у перший тиждень січня припинило роботу понад 5 тисяч приватних підприємців

10
15

З кінця грудня продовжує знижуватись кількість зареєстрованих приватних підприємців.

Загальна кількість підприємців в Україні впала на 128 402. Масове закриття ФОПів здійснюється в кожній області України. Найбільше у: Київській (17176), Харьківській (12390) та Дніпропетровській (11196) областяx. Зокрема на Закарпатті на перший тиждень 2017 року припинило роботу 5195 тисяч приватних підприємців.

Найбільше закриваються підприємці роздрібної (43275) та оптової (8931) торгівлі, складських (10798) та транспортних послуг (7040). На Закарпатті чимало й тиx, xто надавав туристичні послуги.

"Ми прогнозуємо подальше закриття ФОПів", - повідомяють у сервісі моніторінгу реєстраційних даних українських компаній OpenDataBot.

Нагадаємо, що 27 грудня 2016 року Президент підписав зміни щодо роботи фізичних осіб-підприємців. З 1 січня ФОПи другої та третьої групи будуть змушені платити єдиний соціальний внесок — 704 гривні на місяць, навіть якщо не мають доходу.

Коментарі

О
О

уважаемая редакция,исправьте свои" 5195 тисяч приватних підприємців".,моего семилетнего ребенка учили,что в Закарпатье около 1200000 жителей,и я видел как мой малыш"подвис"читая Ваш текст,пришлось объяснить ему,что у кого-то,праздник вина и не кончался,и что не обязательно хорошо учится в школе,что бы писать на одном из самых посещаемых сайтах,тексты

В
Василь

Сестра закрила ПП.За"закриття"селюки-бандити,які окупували владу на Україні взагалі і в Мукачево зокрема,пограбували сестру на 1550 грн. І це- МІНІМАЛЬНА такса бандюків-рагулів! Далі- математика за 2 кл.СШ: 128402х1550=199.023.100 грн.поклали до своїх кишень члени ОПГ"Селюки у владі" на 10.01.17. за те,що придумали "закон",що дозволяє влегкую і швидко пограбувати сотні тисяч кріпаків - громадян України. Сума вище - повторюся - МІНІМУМ і цифра продовжує зростати в геометричній прогресії. Завтра окупанти селюки-рекетири придумають ще один "закон",потім ще і ще... Результати: селюки-терористи швидко і казково збагачуються на народної крові,а вимушений працювати на iзнос народ - обернено пропорційно - дохне. "Закон сполучених сосудин". Таким чином антиконституційно узурпувавши в 91-му році владу сільські рагулі виморили до 2017-го року більш 15.000.000 чел.;в переважній більшості це були добре освічені городяни,яких рагулі позбавили засобів до існування,розграбувавши індустрію України.

І
іван

а СТЕПАН правий на 100 відсотків!!! осталося " роздуплитися" щи іншим громадянам, тоді може щось кардинально поміняється, а так майдани помагають лим поміняти одних злодіїв при владі на інших. УВИ.

С
Степан

До юлій і т.д. Пан порохман,який свого часу був співорганізатором ПР,підписав закон,який добиває малий та середній бізнес,попри те всі знаємо,що сам виводить свій капітал через офшори з України,вже не кажучи про липецький завод у паРаші,який вправно платить налоги державі-агресору.Ми вже не говоримо про інший олігархат,як наприклад коломойша,який своїм "Приватом " кинув державу на 150 мільярдів !!! І невже ще є люди,які довіряють цій кидаловій владі.Або це просто провладні тролі?Бійтеся Бога...

С
Степан

Жиди погані правлять Нами! А ми ще гірші ніж жиди... Ми продали Дідівську славу, й жиди в ярмо Нас запрягли!.." Т.Г. Шевченко (Кобзар)

ДЮ
до юлій

До юлій Ви змішали всьо і на жаль дуже поверхово коментуєте реальність. пишете, що потрібно платити податки всім, но випадково,або свідомо у всіх забули включити олігархів і їх зверхприбутки, які довели народ до жалкого існування, знищили економіку країни і на черзі знищення держави Україна. Дрібні підприємці виживають самі, організовують своє виробництво чи надання послуг і платили податки, пенсійний фонд і то що не вказуєте аренди , дорогі енергоносії та інші витрати, но керівництво держави їх знищує бо їм потрібні тільки слуги і дешеві раби.

П
Петро

До [b]юлій[/b] Ніхто не платитиме податків допоки найбагатші цього не роблять. Допоки олігархи будуть сидіти в "мінусах" і малювати збитки не платячи ні копійки податків, доти і простий люд не буде цього робити.

Ю
юлій

і знову тягнути мають лямку законослухняні платники податків. Бо 700грн, бачте, то багато, а моя сім"я сплачує біля 5тис. Бо працюємо офіційно. А ті хто тепер ховає свої доходи першими кричать - пенсії малі, тарифи великі, у садочку треба скидуватися, і улікарні лікарям і т.д. Так спочатку навчімося сплачувати всі податки, а потім з вилами маємо моральне право вимагати від влади виконувати свої обов"язки - організовувати нам достойне життя (а не тільки своє). Наразі має жорстко запрацювати податкова, бо є кадри, які заробляють не погано, молодці, але чому тільки декілька людей мають фінансувати лікарні, школи, і т.д.? А інші? Час подумати, що ми зробили для країни, що б кричати так, плутаючи поняття "держава" і "влада". Держава - це ми, з територією, економікою і владою разом, а влада - це наші "слуги", що не знайомі із поняттям виховання потреби.

І
Іштван

Я знаю багато ПП які здавали нульові доходи, але прибуток отримували немаленький, якщо на день мав 5-6 тис. грн. то казали шо малий зароботок. Якщо ПП не приносить прибуток то закрийтеся! Хоча якщо людина виготовляє продукцію своїми руками то інша справа, але не ті перекупщики, спекулянти, купили за 100 грн. а хоче продати за 300 грн. нічого не зробивши.

З
Закарпаття

А Верховна Зрада тiльки цього хоче,a порох взагалi Козел

R
rem

В Україні тіньова економіка за обсягом більше офіційної. Корупція чиновників по відношенню до підприємців і відсутність транспарентних ринкових умов - ось основний кіллер бізнесу в країні.

Л
Лоці

Не дочекаєтесь сепаратори

О
Олег

Не.....й нульові звіти здавати.....

RV
Rusyn V

Так,так - це лише початок кінця!Ну,за що боролися на те і напоролися.

Н
наруд

це лише початок

Читайте також