На Закарпатті угорець позбувся елітного позашляховика через підроблене доручення (ФОТО)

11
4

Як повідомляє пресслужба Закарпатської митниці у чоловіка виникли проблеми із документами на право користування транспортним засобом.

На пропускному пункті «Дякове», громадянин Угорщини заїжджав в Україну «зеленим коридором» на автомобілі з польським реєстраційним номером у режимі тимчасового ввезення до 1 року для особистого користування.

Під час митного оформлення, іноземець надав інспекторам документи, серед яких була довіреність на право користування транспортним засобом 2021 року випуску. Довіреність видана приватною фірмою у Польщі та завірена польським нотаріусом.

У ході перевірки документів, в інспекторів виникли сумніви щодо автентичності довіреності. Відтак, митники звернулися до нотаріуса, який підтвердив, що документ підроблений.

Відносно угорця склали протокол про порушення митних правил за ч.1 статті 483 Митного кодексу України. Ця стаття МКУ передбачає накладення штрафу в розмірі 100% вартості незаконно ввезених товарів з їх конфіскацією.

Новий позашляховик марки «Volkswagen» моделі «Touareg», оцінений у 2,2 млн грн, вилучили до рішення суду.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього мукачево

Доручення нич не маэ общого до лівака

І
Іван

Дужа чудна історія, звязались з нотаріусом… Чого ТЗ товар ? Чого арешт майна? Нічого не понятно!

С
Сват

То на Мукачево ішла машина. Пак ся мажорчики возять на ліваках

X
xxx

Это реально КОСМОС! Теперь что бы по трахаться не надо париться, зашел на сайт, выбрал девку, предложил и всё, ищите место и время. Без денег, без отношений, все бесплатно и анонимно, вот сайт ----- https://s4.lv/lacky

Читайте також