На Закарпатті утворять єдиний прикордонний загін, який поєднає в собі майже 500 км кордону

5
7

Про можливе об'єднання Мукачівського і Чопського прикордонного загонів в Телеграм-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола.

Зі слів Глаголи, який посилається на джерела в Держприкордонслужбі, що Чопський і Мукачівський прикордонний загін плануюють об‘єднати в один великий Закарпатський загін, який поєднає в собі 149 км Чопського загону і 316 км Мукачівського.

— Назви нового формування поки нема. На місцях у деяких прикордонників із керівництва паніка, бо кількість посад керівного складу може зменшитись у два рази і хто займе нові посади невідомо. Усі сподіваються, що таки вийде відстояти два окремі загони на території Закарпаття, — додає Віталій Глагола.


Коментарі

ТН
туй нараз быкота

Перевод от Панасоник https://mover.uz/watch/K2E7qJFj/

5
555

Хто займе посади ,ушитки тишой боли корупционери лиш тепер уже будуть називатися подругому.

П
Панасонік

Ділове то уже як резервація шо в горах шо на річці де участок, а на тій дамбі тот пкшр надоїв уже от людей участки їх позабирали літом коли месні хочуть худобу пасти а фіг бо там призрачна боротьба з контрабандов а смисл? Секрети шо под річков сидять шось не дуже помагали і та система(ягуза) шо там стоїть до єдного міста.... Лем людять жити не дають і мішають а коло 324 вічно у тому сіновалі сплять вадь мало дальше де домик тоже у тому районі, повезло шо ще автомати не позабирали бо місцевий народ добрий!

У
Україна

Вас чекає РЕЗЕРВАЦІЯ .

Л
Ласло

А я то думаю,чому погранці так різко підняли тарифи по контрабасу.

ДМ
Давід Марковіч

А начальником ко буде? Така посада 500К $ мінімум стоїть

Д
Дігув

Начальник цього загону буде міліонер. На Березному і Камяниці чорні будуть $ приносити, а наЛужанка, Вилок, Дяково,Солотвино і Ділове сигарети.

Читайте також