На Закарпатті в ТВО № 69 зі списків виключено близько 50 % виборців

7
0

повідомили в КВУ

Комітет виборців України продовжує фіксувати проблеми під час процесу голосування на дострокових виборах Верховної Ради.


Як повідомили УНІАН у прес-службі КВУ, зокрема, встановлено, що у Закарпатській області у 69-му територіальному виборчому окрузі (м. Берегово) з виборчих списків виключено близько 50 відсотків виборців.


Подібна ситуація, зазначає прес-служба КВУ, в інших прикордонних районах. Це сталося внаслідок роботи прикордонників, які не збирали у людей корінці карток при в’їзді в Україну, вважають в КВУ.


Загалом, за даними КВУ, по 69-му виборчому округу (Берегівський, Виноградівський, Іршавський райони) на цій підставі виключено зі списків 16 000 виборців. По 70-му округу (Хустський, Рахівський, Тячівський райони) - 21 000 виборців, по 67-му (Свалявський, Перечинський, Березнянський, Воловецький та Міжгірський райони) – 7 500 виборців, по 66-му округу (Ужгород та Ужгородський район) - 6 000 виборців. По 68-му виборчому округу (Мукачеве та Мукачівський р-н) інформацію окружна виборча комісія повідомити відмовилась.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також