На Закарпатті вчилися сучасним методам комунікації

7
0

В Ужгороді провели семінар для заступників голів райдержадміністрацій Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей

12-13 червня в Ужгороді Міжнародний республіканський інститут  та Головна служба інформаційної політики Секретаріату Президента України за сприяння управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації провели семінар для заступників голів райдержадміністрацій Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей.

 Протягом трьох днів представники трьох західних регіонів мали змогу обговорити питання інформаційної політики, зокрема, ефективного моніторингу засобів масової інформації, особливостей роботи у кризових ситуаціях, діяльності прес-служб органів влади у сучасних умовах, формування іміджу посадовця тощо.

 Учасники семінару констатували, що якісний та оперативний моніторинг дає можливість відстежувати тенденції у політичному житті, сферах економіки, освіти, культури,  а успіх будь-якого заходу у сфері взаємодії з громадськістю багато в чому визначається ступенем координації зусиль усіх підрозділів.

 Говорилося на семінарі, також про якісне написання новин, фактори, які впливають на актуальність тієї чи іншої події. У рамках семінару відбулися тренінги з використанням аудіовізуальної техніки, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також