На Закарпатті вдруге за добу оголосили штормове попередження -

3
0

сильні опади та підвищення рівня води у річках

У Закарпатській області за добу оголосили друге штормове попередження. Про це кореспонденту УНІАН повідомив помічник начальника Головного управління МНС в Закарпатській області Ярослав Баб’як.



Він повідомив, що сьогодні вдень у Закарпатській області та Ужгороді збережеться сильний дощ з переходом ввечері на мокрий сніг, очікуються налипання мокрого снігу. Через це 20-22 грудня на дорогах та перевалах до Івано-Франківської та Львівської областей очікується ожеледиця.



«Ми звертаємося до водіїв з проханням бути особливо обережними, коли перетинатимуть круті гірські перевали. Найбільше це попередження стосується водіїв великогабаритних вантажних автомобілів (так званих каміонів), які дуже часто саме в таку негоду з’їжджають з дороги», - зауважив Баб’як.



Він також повідомив, що через сильні опади на річках західної та центральної частини Закарпатської області впродовж 19-20 грудня очікується підвищення рівнів води, щонайменше, на 0,5-1 метр.



Як повідомлялося, 18 грудня на Закарпатті оголосили штормове попередження з приводу небезпеки сходження лавин в горах через відлигу. Штормове попередження діє й сьогодні, 19 грудня.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також