На Закарпатті відбудеться 10 Міжнародний фестиваль театрів

5
0

для дітей

В Ужгороді з 1 по 5 жовтня пройде 10 ювілейний Міжнародний фестиваль театрів для дітей «Інтерлялька-2007». Участь у фестивалі візьмуть участь суто професійні лялькарі – переможці 9-ти минулих фестивалів, лялькарі з України, Румунії, Білорусі, Болгарії, Угорщини, Сербії, Словаччини, Польщі. Про це 27 вересня власкору ЗІКу повідомили організатори фестивалю.

Вони також розповіли, що тільки-но закінчиться «Інтерлялька», як на глядачів буде чекати новий сюрприз – 1-й Міжнародний фестиваль камерних вистав драматичних театрів, який пройде з 6 по 9 жовтня.

Наразі цим проектом зацікавились такі професійні колективи, як: Закарпатський російський драматичний театр з виставою «Дура, це кохання», автор Ісак Фрідберг; Державний театр м. Кошіце (Словаччина) — вистава «Мурін Мурло», автор Нікола Коляда, Київська майстерня театрального мистецтва «Сузір’я» з виставою «Мені тісно в імені твоєму», трагікомедія, автор Ф.Іваненко, Київський академічний молодіжний театр з виставою на 2-дії Самюеля Беккета «Чекаючи на Годо», Ніредьгазький драматичний театр ім.Моріца Зиґмунда з хореографічною виставою «Ангел графіті».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також