На Закарпатті відбувся весняний обласний крос

3
0

`Олімпійський день бігу`

У переддень Христового Воскресіння на сільському стадіоні Лалово, що на Мукачівщині (Закарпаття), відбувся весняний обласний крос, який зібрав рекордну кількість учасників.



`Олімпійський день бігу` проводився за підтримки обласного відділення НОК України, обласного управління фізичного виховання й спорту МОН.



Цей захід став не лише відбірковим для спортсменів для участі у чемпіонаті України, а й пропагандистським, як здорового способу життя, так і олімпійського руху в області.



На урочистому відкритті перед учасниками та глядачами виступили голова обласного відділення НОК України Іван Риляк, заступник начальника у справах молоді та спорту ОДА, голова федерації волейболу Закарпаття Ярослав Свида та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Мукачівської райдержадміністрації Михайло Геревич.



Першими на старт вийшли учні професійно-технічних училищ та ліцеїв, естафету від них прийняли студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації, а завершували змагання команди міськрайвідділів.


Усі переможці та призери змагань отримали грамоти та медалі, а також літературу на олімпійську тематику від обласного відділення НОК України.



Але закарпатці готуються до нового, традиційного `Олімпійського дня бігу`, котрий пройде наприкінці червня. І знову, як і торік, він завітає на центральні вулиці міст, парки, сквери, дитячі табори, навчальні заклади, військові частини, одне слово туди, де люблять `королеву спорту`.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також