На Закарпатті відкриють ще два консульства

10
0

Під час прес-конференції, 17 квітня, представники Посольств Словацької та Чеської республік зазначили, що невдовзі можливе відкриття додаткових консульств на території Закарпатської області.

- Покращенню ситуації на кордоні допоможе відкриття Почесного консульства у Великому Березному. Це північ нашого спільного кордону, тож  хочемо налагодити там роботу. Маю надію, що це допоможе підвищити рівень  співпраці між Україною та Словаччиною, - відзначив тимчасово повірений у справах Посольства Словацької Республіки в Україні Марек Шафін.

Також щодо можливості відкриття консульства в Ужгороді, розповів Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух:

-  Нам би хотілося відкривати все більше генеральних консульств. Адже з Києва важко охоплювати усю велику територію України. Ви знаєте, що у нас є Генеральне консульство у Львові. Ми маємо намір заснувати Почесне консульство тут. Ми вже обрали свого кандидата та подали наше прохання Міністерству закордонних справ. Сподіваємося на швидку відповідь стосовно нашої ініціативи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також