На Закарпатті відкрилася лабораторія, де за кілька годин можна отримати результати аналізів (ФОТО, ВІДЕО)

18
0

Заклад під назвою OneLab (ВанЛаб) запрацював минулого тижня в Ужгороді по вулиці Українська, 16 В.

Як пише видання Varosh, ключовою перевагою цієї лабораторії є те, що відтепер аналізи, які пацієнт здав у клініці чи в лікарні, не потрібно транспортувати до Львова або Києва. Усі необхідні дослідження робляться на місці, в Ужгороді, в OneLab, та ще й на найкращому світовому обладнанні, яке було випущено в 2019 році.

Тобто за кілька годин можна отримати результати повного спектру різноманітних досліджень.

– Результати простих досліджень можна отримати протягом години, складніших – протягом дня, і все це можна одразу побачити в інформаційній системі. До прикладу, за одну годину ми можемо зробити 120 загальних аналізів крові, – кажуть в лабораторії.

Слід пояснити, що OneLab працює не як клініка, а саме як лабораторія, тобто виключно з фокусом на дослідження та аналізи. До прикладу, лабораторія має можливість забору крові вдома, що є новинкою для Ужгорода: за потреби до вас додому приїздить спеціаліст OneLab та бере аналіз крові. «Виїзд до пацієнтів для забору крові є безкоштовним. Послугу можна замовити за номером 0-800-4009-40», – інформують в лабораторії.

Крім того, лабораторія OneLab – перша і єдина в Ужгороді та Закарпатті, яка пропонує дослідження рідинної цитології, що проводяться безпосередньо на місці.

Більше про лабораторію дізнавайтесь з фото та відео до цього матеріалу, а також звертайтесь до OneLab безпосередньо, і будьте здоровими.


Контакти лабораторії OneLab:
Адреса: Ужгород, вул. Українська, 16 В
тел. (068) 01-991-40, (050) 01-999-40, 0 800 40-09-40
Сайт onelab.com.ua

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також