На Закарпатті відкрили навчально-тренувальну базу штурмового батальйону "Айдар"

37
0

18 жовтня командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук, відкрив першу навчально-тренувальну базу штурмового батальйону "Айдар", у селі Думка, Воловецького району.

Відкриття навчального центру розпочалось з показового  виступу загону "Айдар" , які  повернулись із зони АТО. Добровільці продемонстрували бойовий вишкіл, вміння володіння зброєю.  Батальйон «Айдар» - це батальйон добровольців, які готові перебувати у гарячих точках країни та віддано вести боротьбу за свою державу. Добровольці «Айдару» – це патріоти своєї країни, сміливці, які взялися обороняти державу не з наказу верховної влади, а з власної доброї волі. Ці люди набагато якісніше та відданіше служать своїй державі і воюють за її цілісність, недоторканність та спокій кожного громадянина України.

"Сьогодні  міністерство оборони не встигає готувати військових до війни. На фронт відправляють не підготовлених людей.  Радикальна партія спільно з батальйоном "Айдар" вирішили створити навчально-тренувальні бази по всій країні. Адже велика кількість добровольців,. які хочуть сьогодні допомогти на війні мають бути підготовленими, і ми можемо у цьому допомогти" - сказав кандидат у депутати від "Радикальної парті Олега Ляшка"  комбат Сергій Мельничук.

На Закарпатті  навчально-тренувальна база перша в Україні. Дана база відновлена повністю за пожертви та спонсорські гроші на ній вже тренуються понад 50 добровольців з усієї країни, але переважно зі Східної частини країни. Інструктори батальйону "Айдар" вважають, що за 3-4 тижня хлопці вже зможуть їхати на фронт. Адже тренування в горах складніше але потім легше бути на низині воювати.
"Лише радикальні зміни можуть вивести нашу країну з військової кризи. Ми бачимо, що  Мирний план і чергові домовленості у Міську – знову пшик. Перший пункт – припинення вогню, терористами не виконується. Гинуть люди. Цивільні, військові. Ми відводимо свої війська від окупованих територій. Створюємо буферну зону. По суті розширюємо підконтрольну територію терористів. З  такими темпами до нового року столицю за Збруч перенесемо" -  підкреслив Мельничук.

Напередодні Радикальна партія спільно з батальйоном "Айдар" та іншими добровільними батальйонами, ініціювали створення  центру допомоги   учасникам АТО. Центр буде займатися не тільки матеріально-технічною, але і соціально-правовою підтримкою. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також