На Закарпатті відкрили ще один спортмайданчик

4
0

27 вересня відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям в загальноосвітній школі № 1. Це перший спортивний майданчик такого типу в місті.

 

В урочистому відкритті прийняли участь голова Закарпатської обласної ради Балога І.І., начальник обласного управління молоді та спорту Ерфан В.Й., міський голова Цар Г.В., депутати обласної ради від м. Чоп: Суліма В.В., Чубирко В.В., Пивоварник О.Ю. 
 
Символічну стрічку перерізали Балога І.І., Цар Г.В., директор ЗОШ № 1 Демчик Є.І.
 
Вартість будівництва і обладнання майданчика становить понад 350 тисяч гривень. Він має стійке покриття та захищений від пошкоджень. Наявний дренаж та лавиці для учнів і глядачів. Міська влада вже багато зробила в попередні роки для ЗОШ № 1. В школі встановлено автономне опалення, проведена заміна вікон на метало-пластикові – і ось новий подарунок. Він буде сприяти поліпшенню здоров’я дітей міста.
 
Міський голова Цар Г.В. у своєму виступі наголосила, що міська влада і надалі буде докладати зусиль по розвитку фізкультури і спорту в нашому місті, бо це є запорукою здоров’я підростаючого покоління. На черзі будівництво аналогічного майданчика в ЗОШ № 2. 
 
Після урочистого відкриття на новому футбольному полі відбувся перший матч з міні-футболу. В ньому взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи. Перший символічний удар по м’ячу виконав голова обласної ради Балога І.І.
 
Учні школи щиро подякували всім причетним до будівництва спортивного майданчика.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також