На Закарпатті власників "євроблях" поки штрафувати не будуть

4
29

На запит Mukachevo.net в прес-службі ГУ Нацполіції в Закарпатській області прокоментували інформацію, щодо ймовірного винесення постав про адмінпорушення власникам автомобілів іноземної реєстрації, автівки яких прострочили терміни перебування на митній території України.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що уряд дозволив штрафувати власників "євроблях" під час зупинки. Попри дозвіл з боку уряду нещодавно, в одній з областей України, суд скасував штраф за "євробляху".

Журналісти Mukachevo.net поцікавилися в ГУ НП в Закарпатській області, чи на Закарпатті штрафуватимуть "євробляхерів".

В прес-службі поліції Закарпаття Mukachevo.net розповіли, що наразі до них не надходило ніякого розпорядження, щодо можливості винесення постанови щодо водіїв "євроблях".

"Наразі жодних розпоряджень не надходило. Якщо будуть розпорядження та прописаний алгоритм, то поліція діятиме згідно алгоритму дій. Поки не можна говорити про будь-які обмеження, чи дії поліції по відношенню до "євробляхерів", - розповіли в прес-службі поліції Закарпаття.

Нагадаємо, 3 листопада "євробляхери" вимагали від Зеленського виконати обіцянку про розмитнення автівок


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

Автохлам??? на біцігльох возитися як ниє грошей??? ти розумаку вповіш ото бізнесменам што ревуть ош їсти не мавуть та просять на закривати краснодонців)).. А звідки ти маєш гроші на нову машину з українськими цінами??? Може ти мусорок сраний шо зрана думать кого би та де подойити? Чи може ти чамора із даякої меріїї та людскі гроші дерибаниш?? А може наркоту дітям продаєш?? Чи може ти такий тормозок шо робиш на заробітках пять років оби туй пак нового корийця взяти?? Нет?? но та заткай писок

ДН
до нижнього

Нема чого автохлам сюди тягнути, якщо грошей на розтаможку не маєш. На біціглях возися!

І
Іван

што за порнографія єдна,при любих властях машини май дорожчі у Європі..Якісь мудаки як тот армянин што хазяїн зачуханого запорожця чи парашенко із своїм автогаражом чи газди чопської шкодовки, айбо кось там мутить шашні та недає зробити дешеву розтаможку...Свині немиті

ДВ
До всіх

Правда я і сам з хутора Ново-Лісокрадово у вариш приперся

ДВ
До всіх

Без коментарів. Поналізли в Мукачево з сіл , а тепер їм дали інтернет.

1
123

Піняшко далі буде барижити бляхами

С
Сказочник

А кіть не зробляT мені халявщикови розтаможку за десіть гривнів - спалю свою євробляху і поїду на заработки у Бангладеш !

ДГ
До Голесо 20:01

Пой та мало уп'єме паленки а пак сядеме на наші цураві євробляхи і бдем ганяти як скажені дибіли-гукани.

ДГ
До Голесо 20:01

Правду пишеш, хочу ти побажати терпіння, бо я тоже таку правду писав у попередній статті. Там цей х*йло, шо підписуєся чужими ніками, тай стішки пише, мені отписував таку же однотонну хрень... Просто у чоловіка єдна ізвилина, та придумати аргументовану відповідь не годен. П.С. Сказочник.

Г
Голесо

Я русинський алкоман і май читавий гукан,кольоса з паленков мішаю,пак у бляху я сідаю.Бляха - дізєль,резко мчить,лем глушак мало пердить.Кіть на блясі я жену - ззаді неї всьо в диму))))

Д2
до 20:01

Колесо, перестань закидатися колесами і йди заробл@ти гроші на розмитнення своєї ржавої бехи =) І резину лису не забудь поміняти, дріфтьоре русунський!

Г
Голесо

19:30 сильно сильно...успагойся,прийми таблеточки,сходи до екзорциста)))))Анука роскажи всім,ти за Трампа вать за Байдена...они соляру тобов любіму проізводять,плюс наладили поставку подержаних авто з США,америко-бляхи))))))топлених мустангів))))Як думаш,як повліяє,на твою жизнь,президент другуіі страни..?!))))нука блесни ерудіціями,напруж жабри...за кілько будеш долар купляти у 21-р... І не палися,у вариши усе казали гавно-гіно,а не гуно,Гуно то бов такий композитор,писав музику для слабоумних,як ти)))))

Г
Голесо

Євробляхер я тупий,вічно вожусь я бухий.Много міді я накрав,та й на бляху назбирав.На словаки я пішов,ржаву беху там найшов))))Беха ласточка моя,і на нюй дріфтуву я)))Мав лем гроші на машину но не маву на резину)))І на лисих я покришках п'яний пру пуд сотню з лишком.Я у будь-який сезон пру як кончений г@ндон)))

Г
Голесо

15:04 Пак на біціглях я візся,де педалі я забов,всунув яйця я пуд ланца через руль я наїбнyв.У гуно я поском влитів повен рот його набрав, і пішов сюди в коменти,вшиткіх туй би обплював))))

Г
Голесо

15:04 хайпуєш на моіх висерах,ослиця колясочна)))))Тужся своіми стішками садиковськими,не смисла не рифми))Думал Лев Толстой?!а на деле ...й простой)))))))))Іди диши солярков от євроблях,і димящих уралів,сплавляющий твій і твоіх дітей ліс))Здаюся,реально які вам євробляхи іномарки?!)))кому?))в стойло...)))Вас даже маски заставити не мош носити,бацилоші...самоубійствений контінгент))Природа ісправить своі ошибки)))

Г
Голесо

Візся раз на євроблясі,тать забов де сь тормоза,всунув яйця в карбюратор -повилазили глаза.Такой в стовпа я впаявся,розхерачив бляху в хлам,пак приповз сюда в коменти,бду я гадити туй вам.Я халявщик-дармоїд,і суть повний паразит,у бюджет нич не платив,а лем крав і водку пив.

Г
Голесо

09:29Каправий,ти уже з рана строрчиш?!))Вот і скажи шо ти адекват?Поносна мисль,з жовчогоним ефектом,я тобі наооборот бажаю,здоровя,особенно душевного,ти маєш боти крепким,здоровим платником...і твоє сімейство))) 10:11Сонечко,а ти туй уборщиця?!за каждим подмітаєш,помниш шо ко пише...маєш час,олігарх районовський))Вам даже до Шонія,як раком до Парижа,Шоні якусь ідею несе...даже комуністичну,при яків жив,а у Вас всьо на уровні унітазноіі кришки.А то шо я хочу,і до дебе недоползає,перебач...Просто задумайся куда тот налог іде,на які ями,на яку медецину,кому...твоі кровні достаются))Каждий платить по 20%пдв,ти іх десь видиш?Кароче шо перед тобов бісер кидати...Вам так харашо,Ви не зубожілі,комуналка ти ходяча,упорота,зациклена,я кіть не сплачу,шо маю,та ти пенсію не получиш,на безкоштовне державне протезування))))))))) Всеровно люблю усіх,ви безподобні каждий у свойому жанрови іщи і пастух у Вас з квартала))потухаю от картинки і Вашоі задубілості)які Вам єврономера,пітікантропи))?!

В
Вацлав

Най возяться пока.....за кордон най попробує виїхати....170000 пока ніхто не відміняв за просрочку і конфіскацію,а то що суд штраф відмінив: поліціянти най научаться протокол складати і до того правильно.

0
00:11

Де мова про євробляхи - там завжди Шоні Диряве Колесо має вспливти. Типовий "зубожілий", який не сплатив в бюджет ані копійки, але хоче дешевої комуналки, безплатної медицини і халявної водки.

Г
Голесовi

шоб твоя родина од рака подохла, дебiлоiде рогатий

Г
Голесо

А-ле-луя)))радий за Вас водітелі разних траспортних средств)))Всім зеленого світла!Мобільна людина,людина з грошима,заробляйте.Кому дізель воняє,переберайтеся в лісочок под зелененький дубочок,хотя який лісочок ви ліси продаєте... 03.11.2020 22:00А ти красунько,(раз ті два урода)на тавріі катаєшся?у тебе случайно не іномарка?!да да у тебе машина на укр номерах,ти заробив,ти знатний торгаш,продаєш китайський товар за дорого,авать казнокрад,пів города по три кредіта носять,закрити неможуть,на шибаних грошах тянуть)))А у тебе жизнь удалась...відів...знаю,понти на голодний желудок))Конечно може ти олігарх,тоже не осуждаю)Но діло даже не у євробляхах,тебе точно так кинуть через комуналку і другий налог)І місто того бо розорвати порочний круг,непосильного побора у всьому,на Вас паніко дізель вонить..!Екологи,убий бобра,спаси дерево...

ДД
До дізеля і вуйка

Ось ці два виродки і є воділами чужих і списаних з Європи "євроблях" .

Р
РУСИН

Всіх гуканів-євробляхарів на біціглі пересадити!

У
Уйко

То про маргу правда , не од дізеля і не од спіда нездохне, гондон є гондон.

Д
Дізель

До нижньої марги, ти задихашся не от дізеля , а од жаби , ти ц у к о даже од спіда не здохнеш бо ти г о н д о н.

НВ
Нет вони от дизеля без катализатора!

Тогда народный суд будет выписывать штраф - монтажная пенка у выхлопную трубу, подальше и побольше тем дизелям, которые воняют без катализатора. А чего хотели. Вы срете людям и хотите за это мед на губы?

Ч
Черномирдін

То Порошенко запускає дезінформацію, що б проти зеленського людей налаштувати.

Ц
Ціганьови

Будеш цицяти!

Ц
Ціґань

Сяк и має боти. Будеме ся на sk cz номерах возити доку будут у нас гроші на бЕнзин.

Читайте також