На Закарпатті водія оштрафували на понад 71 тис грн (ФОТО)

10
3

П'яного водія без водійського посвідчення спіймали в ніч на 9 липня в Ужгороді.

В пресслужбі патрульної поліції Закарпаття розповідають, що під час перевірки документів виявилося, що водій авто Volswagen позбавлений судом права керування терміном на 3 роки.

Окрім того, під час спілкування у водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп‘яніння чоловік відмовився.

Патрульні склали адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, що позбавлена права керування) та за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік) КУпАП.

Загальна сума штрафу становить 71 400 гривень.

Оскільки водій не виконав рішення суду, інспектори викликали на місце події слідчих, яким передали справу. Окрім штрафу, порушнику загрожує кримінальна відповідальність.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Y
Yarek

Ви "порішаєте" !? Цікаво ! Ось, він виправданий судом. Випив закусив і знову сів закермо та збив комусь близьку людину ,а можливо і вашу дитину , дружину , то ви ще хочете відмазувати . Чи можливу самі зловживаєте і керуєте у нарко чи алко стані

Ф
фаапвр

Передайте справу у Міжіря Жабі, який з підлеглими через експерта зробить з нього кристально тверезим і ще поліцейські будуть винні йому.

С
суддя

сума уже цікава, можна і братися. Наприклад: відмовився здавати тест - логічно, він перелякався, як той працівник сбу, що побив поліцейську (шкода, що у нас не працює прецендентне судочинство). А те, що сів за кермо, так то від за ліками їхав. А хто хоче, що б хтось помер, через якесь судове рішення. І був під наркотиками - це "за власним досвідом" встановили поліцейські? Тест же не здавав. І подивіться на машину, та він ледве годує сім'ю, та ще з нього такі гроші дерти. Кароче, подавай, друже, в суд, і ми парєшаємо.

Читайте також