На Закарпатті водій побив і викинув геть із маршрутки інваліда (ВІДЕО)

6
11

На Закарпатті водій маршрутки побив і виштовхав з салону автобуса юнака з вадами зору. Інцидент стався просто посеред дороги, коли маршрутка зупинилась на червоному світлофорі.

Пасажир запевняє, що бійка сталася через посвідчення пільговика та прохання зупинити транспорт, аби вийти, коли водій самовільно змінив маршрут.

Натомість кермувальник має іншу версію: щойно зупинявся, як молодик почав вимагати ще однієї зупинки. На зауваження водія почав погрожувати та вживати брудної лайки. Відтак довелося силоміць викидати пасажира з салону.

Правоохоронці складу злочину в інциденті не знайшли і двічі відмовили потерпілому в порушенні кримінальної справи. Свідків бійки нема, а кожна зі сторін розповідає свою версію, то ж встановити істину складно.

У міліції порадили потерпілому подавати цивільний позов проти водія і самостійно добиватися справедливості у суді. Адвокат потерпілого, вважає, що водій таки порушив закон, і перспективи у справи непогані. Натомість у діях водія був склад злочину. І хоч медична експертиза діагностувала легкі тілесні ушкодження, їх нанесення тягне на статтю кримінального кодексу про хуліганство.

Коментарі

КЕ
кайман емо

та ун гонівний чувак, за*бав усіх

К
кепп

Адольф, ти просто недоумок. Ти його навіть незнаеш в житті, ти його медичну справку не бачив. А за словами не слідиш.

В
Відвідувач

хоч Ромка і має раму,но на людей не кидається...Всетаки водій не правий!!це однозначно .

К
Коля

Ви люди нормальні?????У пацана інвалідність по зору..а ви тут гоните.. Представте себе на його місці... Маршрутіст не обідніє за пару гривень..Сам кожен вечір калим підраховує..Шо ви тут бля.про Антарес пишете? Ви його гроші рахуєте?? може він заробив амо і безплатно ходить..Тепер йому шо дома сидіти і жаліти себе..???Не скриваю... знаю його..Поганого ніколи не чув..Бля..тут сидить один негатив...

ЖК
жАЛКО кАЙМАНА

Кайма-Кайман))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

M
muk

А я адвоката того знаю))) Гроші бере, а роботу не робить!!! Попав ти Cayman) Є правила зупинки, всі повинні їх дотриматися. За кордоном хоть ти був би інвалідом 26категорії, водій не відкрив би двері!!!!

А
Адольф

я знаю того"інваліда" усі би такі були хворі як він. наглий грубіян

U
UnaBomber

Вопрос в том зачем он ходит в Антарес если даже маршрутчика победить не может ? Катайся на велике, так безопаснее и здоровее будешь :)

М
Маха

Не говоріть дурниць! Маршрутчик крітін, як так мож? А пацан реально зір втрачає....

Ц
цуекрбкрг

хах, раму качає...шоби боротися з водіями)))

К
капец

зато этот инвалид ходит в спортзал АНТАРЕС :)

Читайте також