На Закарпатті "впав" шостий пам'ятник Пушкіну (ФОТО)

7
5

Фото чергової дерусифікації опублікував Вадим Поздняков у соцмережі Facebook.

Черговий пам'ятник Олександру Пушкуну повалили 26 квітня в селі Пушкіно на Берегівщині.

На Закарпатті ми не кажемо: "Треба демонтувати пам'ятник Пушкіну", ми кажемо: " А най би грум тя пубив, уйди гет із хижі, фрасе!", — цитує Вадим Поздняков організаторів події.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Валентина

Не нужно "плакать" за Пушкиным прославляйте своих украинских поэтов и писателей забытых и "затертых" советской властью. Хватит играть словами а что такое историческое ? Сколько замучиных в тюрьмах наших поэтов и писателей и фамилии их не помним и не знаем. Помните свое любите свое а не Пушкиных у него т.е. Пушкина есть родина. А там в России много знают о нашей литературе ?

М
Мілош

Пушкін о-село на Виноградівщині!!!

В
Вікторія

Історичні пам'ятки архітектури нікому не заважають історію повинен знати кожен і пам'ятати усі події хороші і погані тим більше письменників а вот із живими загарбниками хай борються які создали руський мір в Україні патріархатом хай кожен задумається що мова має значення і церкви,школи і кожний українець повинен бути українськомовний і викорінити усе що є російське.

М
Мигаль

Ілько правду пише, пам‘ятаємо Ленінопад 2014 і що це доло? То що є сьогодні, всі статуї повбаляєте так і їм не місце але ті жирні батюшки продовжують на Закарпатті в руському мирі жити, ті самі люди що Пушкіна знесли у батюшки Пасху святили. Пушкін хоч поет який такий а батюшка грубий бульдозер ризами прикритий. Ні не виганяйте їх а вимагайте покаятися перед своїм народом, або не йдіть до них в церкву, тепер церков багато є де іти. ЛЮДИ НЕ БУДЬТЕ СЛІПИМИ, бо ще гірші плоди пожнете як за 14-тим роком.

І
Ілько

Люди, Пушкін не говорить. Закрийте московські церкви, закрийте роти московським попам. Виженіть із церкви сепаратиста лецюського мирта сидора- хворого на шизофренію .

Читайте також