На Закарпатті вибух газу зруйнував будинок

12
0

Травмовані двоє жінок і немовля

Сьогодні, 27 травня близько сьомої ранку у с. Іза Хустського району Закарпаття стався вибух газу без подальшого горіння. Зруйновано житловий будинок та травмовано трьох людей.



Серед потерпілих - 52-річна Марія, в якої лікарі діагностували термічні опіки ІІ-ІІІ ступеня важкості на 65% тіла та опіки дихальних шляхів, 33-річна Юлія, у якої забій шийного відділу хребта, лівого плечового та гомілкового суглобів, та чотиримісячна Ванесса.



За попередніми даними, все сталося під час спроби запалити газову плиту. Щойно жінка запалила сірника, як пролунав вибух, від якого з будинку майже нічого не залишилося. Донька та чотиримісячна онука у той момент перебували в іншій кімнаті. Потерпілих негайно доправили до Хустської центральної районної лікарні.



За попередньою версією, причиною вибуху стало самовільне підключення додаткової газової плити водопровідним шлангом до вже існуючої. Саме через цей шланг і міг статися витік газу, якого господиня не відчула, коли вранці зайшла до кухні. Наразі збитки від нещасного випадку встановлюються.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також