На Закарпатті виявлено 66 випадків СOVID-19. 3 пацієнти померли від вірусу

7
10

Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на ранок 29 червня:

"Протягом минулої доби, 28 червня, за екстреною медичною допомогою звернулися 380 пацієнтів, з них 37 – з ознаками гострої пневмонії та 35 - з підозрою на COVID-19. "- повідомила заступник директора департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Ольга Чемет.

- 943 закарпатці у яких було підтверджено коронавірус методом ПЛР, одужали

- за минулу добу відібрано 164 зразки біологічних матеріалів та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР

- у 66 пацієнтам за минулу добу підтверджено коронавірус методом ПЛР. З них 11 – медичні працівники

- загалом 2 792 закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких – 430 медики та 159 дітей

- за добу, що минула зареєстровано три летальні випадків хворих із встановленим діагнозом COVID-19. Загалом з початку пандемії в області померло 87 пацієнтів із діагнозом COVІD-19

- Станом на ранок 29 червня в області проведено 24 675 досліджень COVID-19 методом ПЛР та 2426 тести ІФА.

По районах за добу приріст кількості хворих: м. Ужгород (+10), м.Мукачево (+3), Великоберезнянський р-н(+5), Воловецький р-н (+3), Іршавський р-н(+12), Мукачівський (+2), Свалявський р-н (+5), Хустський р-н (+24)


Коментарі

ДМ
до мукачівця

Я не боюся вірусів, бо при правильних діях його можна уникнути та лікувати. Справжня епідемія у нас має інші симптоми - неадекватність , тупість, неграмостість, культурну та моральну відсталість деяких співгромадян . Тут, як кажуть, медицина безсила.

А
Артур

Мукачівець, повністю згоден! Фігня ж в тому, що я не дома сиджу. Кожен день в мазинах, частенько на ринку буваю, антисептиком руки не обробляв напевно з моменту повернення з Чехії. Де ж цей клятий вірус? Мрію ним заразитись, але чогось не виходить.

М
Мукачівець

До,16:59,не знаю чи ти вірусобот чи неадекват? Але оці лякалки,що прийде до вас вірус тоді взнаєте....За пів року,будь той вірус хоч на йоту таким,то при цьому балмаскараді ми б уже тисячами в одному місті гинули. Фейк,який направлений на дерибан міоіардів виділених з бюджету на боротьбу з фейковірусом.

ДХ
До хворого

Здоров"я вам та чоловіку. А щось , комусь тут доводити нема сенсу, бо більшість не зрозуміє, доки на собі не перевірить. Шкода лиш лікарів та невинних людей, які страждають від цих неосвічених телепнів .

А
Артур

Запускають фейки в мережу даби продовжити чи посилити карантинні заходи.

М
Мукачівець

Артур підтримую. За весь час вірусобісся я лише чув май більшу конкретику за жінку з Подгоряна.І то вона була упрятана на два тижні в інфекційну в якій не мала ніяких скарг і симптомів навіть грипу! В МУКАЧЕВІ НЕМОЖЛИВО ПРИХОВАТИ ТАКИЙ МАСШТАБ ЗАХВОРЮВАННЯ,ЯК ФЕЙКУЮТЬ МОЖНОВЛАДЦІ!Я ВПЕВНЕНИЙ,ЩО ЯКБИ ДІЙСНО БУЛА ТАКЕ ЛИХО,ТО НАШ МЕР НЕ БУВ БИ ОСТОРОНЬ,А ДІЯВ БИ ЦІЛОДОБОВИЙ ШТАБ! ТАК,ЩО ЦЕ НАГЛА БРЕХНЯ!

ХН
Хворий на коронавірус

1700грн. вибачте за опечатку. , треба заплатити за тест. Села Кушниця, Суха, Бронька,Білки, Великий Раковець тут дуже багато хворих на коронавірус, Іршава також. Це ті села ,де мені достеменно відомо.

А
Артур

Хворий на короновірус, є якісь докази твоєї хвороби о крім слів тут? Особисто я живу в Мукачеві, і ні одного хворого не знаю. Про який надзвичайний стан ти говориш?

А
Артур

17 тисяч гривень на ПЛР тест? Ви що там курите у вашому селі?

ХН
Хворий на коронавірус

Насправді , на Закарпатті треба оголошувати надзвичайний стан по захворюваності населення на коронавірус. Наприклад, на Іршавщині справжня катастрофа. Скрізь у селах маса людей температурить. У стаціонар не приймають, кажуть сімейні лікарі, що місць нема. Люди капають капельниці по домівках, хто де може. Якщо десь у великих селах є денний стаціонар, то дуже добре. Але скрізь заплати . Із запаленням легень я два тижні їжджу капати, то на медпункт, то в сусіднє село. ПЛР тест , якщо хочете зробити , то 17000 грн. Треба заплпти, бо ти не у стаціонарі. Тепер хворий мій чоловік, йому 72. Звертаюсьдо сімейного лакаря і таж сама відповіжь - місць у стаціонарі нема . І ми кожен день їздимо у сусіднє село на крапельниці. Поки що позитивного результату немає ні у мене ні в чоловіка. Слабість така, що ходити важко. Вихід - глухий кут.

Читайте також