На Закарпатті виявили нелегальний кар'єр з видобутком на понад 60 млн

73
4

Кар’єр з неймовірними збитками Держекоінспекція Закарпаття виявила 14 серпня а території Мукачівського району.

Як повідомляють в Держекоінспеції Закарпаття, незаконне видобування пісковика придатного для виробництва будівельного щебеню в промислових масштабах на земельних ділянках, які згідно кадастрових номерів перебувають у власності Закарпатської обласної військової адміністрації, а право постійного користування належить ДП «Ліси України».

У результаті обстеження екоінспектори встановили, що фірма незаконно здійснила видобуток пісковика на площі 4563 кв. м, об’ємом 13 174 кубометри. Розмір завданих збитків навколишньому природному середовищу складає понад 62 мільйони гривень.


Наразі до правоохоронних органів скеровані протоколи для внесення в ЄРДР, проведення відповідного слідства та виставлено претензію по відшкодуванню збитків суб’єкту господарювання, який здійснив незаконний видобуток продукції.

Окрім того Держекоінспекція скерує звернення до обласної військової адміністрації з метою розгляду згаданого порушення та його усунення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Вася

Це де карэр,

Й
йой

Тай Нико нич не відів ??

Р
Руді

А на фото тойота з блатним номером , то старий сморящий кар'єра , ци уже новий ?

1
123

Та ви шо...бути не може....Роки кормушка була в одного, а тепер рішили віджати...законно, і цікаво когож накажуть.(полюбасу виноватий сторож буде.)

Читайте також