На Закарпатті виявили підприємства, що порушують правила рубки лісу

7
2

Нещодавно закарпатські лісівники провели позапланові перевірки підприємців які ведуть лісогосподарську діяльність, зокрема ДП «Ясінянське ЛМГ», ДП «Мокрянське ЛМГ», ДП «Міжгірське ЛГ» та ДП «Рахівське ЛДГ».

Ними було виявлено ряд порушень, а саме пошкодження дерев до ступеня припинення  росту, пошкодження дерев до ступеня неприпинення  росту, порушення підросту на лісосіці, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків.

За результатами перевірок Держекоінспекцією притягнуто до адміністративної відповідальності 42 посадові особи на загальну суму штрафів 4182 грн., обчислено розмір шкоди заподіяної лісу та пред’явлено  державним підприємствам претензії на загальну суму  19791,23  грн. для добровільного відшкодування.

Як йдеться у повідомленні державної екологічної інспекції, в разі залишення претензій без відповіді, справи про стягнення відповідних сум буде передано до Господарського суду Закарпатської області.


 

Коментарі

Н
надія

Невже виявили ? Тут уже ні лісу , ні річок , одні пеньки лишилися . Ганьба !!!!!!

*
***

Перейдемо на твердопаливні котли (за браком газу) і тільки тоді почнеться вакханалія з лісом : рубатимуть направо й наліво

Читайте також