На Закарпатті викрили чергових "підприємців", які за гроші допомагали "ухилянтам"

11
3

Днями, військовослужбовці затримали українця, який намагався незаконно перетнути кордон з Угорщиною.

Як пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону, прикордонники встановили особу організатора переправлення ухилянта, а також двох його посібників.

"Автомобілем організатора чоловіка підвезли у прикордоння, а далі провели його до місця незаконного перетину кордону. За свої послуги ділки планували отримати 70 тисяч гривень. У діях українців вбачаються ознаки за ч. 3 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України»", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці та прикордонники затримали чоловіків. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження.

Їм вже вручили повідомлення про підозру у вчиненні ними злочину.

У випадку доведення їх вини у суді, українцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, днями двоє закарпатців взяли $14 тисяч за переправку "ухилянтів" до Словаччини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Кол

Підримую !

В
Во

Правильно пишете. Як справи з Айфонами якою поймали на Лужанки після того як оформився як пустий. Чому тишина? Скорше уже порішали!

В
Військовослужбовець

Редактори, журналісти цього сайту. Ваше завдання після такої публікації - СУПРОВОДЖУВАТИ ситуацію аж до вироку. І періодично повідомляти нас про те, на який стадії ця справа. Інакше все це закінчиться за давньою посипацькою традицією звичайним рішаловом на одному з рівнів нашої "правоохоронної" або "судової" системи. Якщо ж вам байдуже, яку відповідальність понесуть ці скоти, тоді й не починайте про це писати. Бо головне - це ПОКАРАННЯ, а не дітячий звіт про зтримання.

Читайте також