На Закарпатті викрили чоловіка, який підтримував в Інтернеті Росію та її війська (ФОТО)

5
1

Місцевому мешканцю повідомлено про підозру у розповсюдженні матеріалів, що містять виправдовування, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, а також заклики до зміни меж державного кордону України.

Як пише Прокуратура Закарпаття, за даними слідства, закарпатець протягом минулого року систематично розміщував у мережі публікації, поширюючи типові наративи російської пропаганди.

Чоловік писав про українців як про «нацистів», розповідав про «заводи біологічної зброї та офіцерів НАТО», які нібито базувалися на «Азовсталі». У власних дописах закарпатець нерідко посилався на іноземні ЗМІ, які є рупорами прокремлівської пропаганди.

Прославляючи росію, військове командування зс рф, він наголошував, що країна-агресор незабаром «законно поверне собі» частину українських територій. Щодо Закарпатської області, то чоловік відкрито стверджував, нібито це – не Україна. Крім того, підозрюваний підтримував проведені на тимчасово окупованих територіях псевдореферендуми та визнавав їх «результати».

Факти протиправної діяльності громадянина підтвердили висновки судово-лінгвістичної експертизи. Під час обшуків помешкання підозрюваного вилучено технічні засоби, які є доказами протиправної діяльності.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
112

В камеру го з Арестовичом

Читайте також