На Закарпатті викрили мережу нелегальних АЗС

27
29

Про це звітують в обласній прокуратурі, додаючи, що виявили у ході санкціонованих обшуків, правоохоронцями вже виявлено діяльність більше десятка таких автозаправних та автогазозаправних пунктів на території області.

– Обшуки проводились  майже у всіх районах краю. Так, діяльність нелегальних АЗС виявлено на території м. Ужгород, Мукачівського, Виноградівського, Свалявського, Хустського, Тячівського та Рахівського районів, – йдеться у офіційній заяві прокуратури Закарпаття від 17 листопада. – Попередня правова кваліфікація за  ст. 198 КК України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) та ч. 3 ст. 15 - ст. 270 КК України (замах на порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Зауважимо, що подібні нелегальні АЗС на Закарпатті викривають уже давно, з системною періодичністю. При чому, як з продажу бензину чи дизелю, так і скрапленого газу.

Кілька тижнів тому журналісти ТСН презентували власне розлоге розслідування про демонтаж таємного нафтопроводу, який сполучав Україну та Росію, і яким закачувалося пальне для підпільних АЗС на Закарпатті.

Коментарі

О
О

Сколько на этих заправках,инспектора труда,выявили не зарегестрированных работников и на сколько оштрафованы владельцы (от118 до 338 тыс.) за каждого,или они герои только по кафе барменов ловить

ДМ
До Мікулаша

Сі заправки роблять на Рабиновича і його дітище За життя, разом з кумом Путіна, а нинішні шоколадні володарі страни точно хотять видіти в другому турі на виборах Бойку (читай: Рабинович). лим би не Юльку. Тому щось тут непонятно, майже хлопці забули занести чомодан в Адміністрацію.

М
Мішо

У Чинадієві тоже така є . Їх не закривавуть бо з них мавуть проценти даючи добро на їх роботу.

1
123

ннай би ще перевірили Петро Карбо Хем,звідки реалізується солярка і бензин для цих лівих заправок,і перевірте правельність встановлення запрвки в Ключарках на території Автокомплекту

М
Мукачівець

То Чубірко солярку продає...

Ч
Читач

Половину коментарів тут пише особисто Іван Чубірко. Я не раз на свої очі бачив як він по кафешках з планшета пише коментарі на мукачево нет

Ш
Швалагін

До Євробляхи,йой неборе,страшно много нафтоолігархи наплатили в бюджет держави?Ага,налог для доріг з каждого проданого літра,но дуже замітний по путям!?Нич не платять“бочки”?А бензін не купують,з того налог не йде?Просто вказувуть тобі і проститутці Оксані дурнуй, ош,як вас взувавуть ОКО,ВОК..... Треба такі заправки підтримувати!А бомбити оки,воки... Оксано,ти просто путана і шалава!

М
Мікулаш

Іде збір коштів в "общак" П.П. для фінансування виборчої кампанії. Ці видимо відмовилися дати грошей, Ось тому правоохоронні органи і "прозріли". Я так думаю.

Є
Євробляха

Марино коли будуть задержувати пенсію твоїм бабі з дідом або коли буде лаяти що не ремонтують дороги та будь добра не у фейсбуці а сразу можеш іти на ці заправки котрі не платять не один налог

М
Марина

Мало з простого громадянина деруть грошей? Потрібно ще ці заправки прикрити, де ціна та якість нормальні щоб великі компанії обдирали українців! На малих заправках ціна на 5-6 гр менша! Краще ОККО та інші заправки закрийте!

Ч
Чистильщик

До редакції. Проконсультуйтесь спочатку у провайдерів , а потім пишіть про ІР адреси. Це ІР адреса провайдера , а у користувачів сірі ІР. Тому прослідити можливо лише до провайдера.

О
Оксана

Лівій дизель, бензин, газ медведчука , а торгує за дорученням Віктора Іванко Чубирко . СБУ , Луценко , порошенко , аваков в долі , раз дозволяють торгувати без сплати податків . Всі бандити, йванко лиш старший куди пошлють

Б
Бензин

А в мукачеві де є такі запраки?

С
Студент

Корчі друже наркопритони держить однопартієць Чубірко І.І. народний депутат Ланьо М.І.

К
Корчі

Хай мусора краще виявляють наркопритони і наливайки лівого алкоголю де труять наших дітей, а не заправки де дешеве пальне! Виродки мусорські!

Р
Редакція

Коментарі користувачів Автобот, Ревізор, Ревізор, Студент, Маркет, Нефтебаза написані з однієї айпі-адреси, що є ознакою спроби маніпуляції суспільною думкою.

І
Ігор

Всі знавуть, всі знавуть..! Так напишіть адресу в Мукачеві, щоб і я знав, поїхав і заправився! ;)

А
айно

берегови таки не треба кивати

6
666

Дуже файні заправки 5 грн різниця ідіть закривайте окко...

С
Студент

Молодці! Ці маленькі бочечки дають мені надію що завтра я зможу заправитись за кошти які в мене залишились після сплати всіх цих податків

Р
Руслан

Б.., ть, іщи од люди закрийте ті заправки де мож нормально і дешево заправитися! Хочете нас загнати на ОККО і ВОГ де захмарні ціни? Жебрак має здохнути і нести послідні гроші за електрику яка подорожала, газ який подорожав, а типирь іщи од людей і се закрийте ! Ублюдки! Ся власть добре не закончить што од народа послідні гроші хоче утягнути! Щезлибисьте!

Є
Євробляха

Там дауть солярку на бороду..!)

Н
Нефтебаза

Хороша солярка, бензин качествений!

М
Маркет

Я відів як шел брала у них солярку!!!!

О
Окко

Всі знають, всі заправляються!! Всі начальники,всі депутати, бо там дешевше

Л
Лоци

Ця мережа функціонує від вже знайомих заправок Глуско. Вона належить Медвечуку, а на території закарпаття її кришує і контролює пан Чубірко І.І.

М
Міжгір'я

У нас туйка 7 є ))). Коли до нас приїдите, абись закрились.

А
Анти-м

Ну вы и убогие, новость пи@дец

П
петро

за них всі знають. це віддалений склад зберігання нафтопродуктів

Читайте також