На Закарпатті викрили митників, які "пропустили" 10 000 пачок цигарок

12
2

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Так встановлено, що службові особи митного поста «Батєве» Закарпатської митниці ДФС, умисно, з корисливих мотивів на користь третіх осіб не виконали свої службові обов’язки щодо проведення митного огляду та умисно не оглянули один з вагонів потягу, який відправлявся через державний кордон до Угорської Республіки.

Відтак, через умисне невиконання своїх обов’язків інспекторами митного поста «Батєве», співробітники митної варти Захонського прикордонного відділення виявили 10 тис пачок контрабандних цигарок.

Наразі у вказаному кримінальному провадженні тривають слідчі дії.  

Коментарі

Р
русин

Ус1 нитки ведуть наверх,до яцека,доки нар1д не скине сього кровопивцю 1 1же з ним,жизни не буде!

О
Олександр

Хто б що неговорив там про Правий сектор що вони бандити... скажу вам так; часто їзджу за кордон і коли наші на таможні чують що десь на другому кордоні Правий сектор то даже бояться 10 гривень взяти за штамп в паспорті, і скажу так як є... коли ти їдеж з Україну через Словакію вони нічого не перевіряють можна вивести будь що, а ще став свідком як один водій таксист спеціально з Чехії вигрузив кожаний диван в бокс де перевіряють авто якомусь начальнику томожні на Словатсько-Українському кордоні, взятки беруть нахабно даже не соромлячись називають суму...

Читайте також