На Закарпатті викрили підпільний цех, який виробляв "Лікувально-мінеральну воду" (ФОТО)

26
7

Фальсифікована продукція реалізовувалась на території Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської областей та м. Києва через мережу оптово-роздрібної торгівлі.

За зібраними матеріалами працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Під час проведення заходів працівники УЗЕ встановили місцезнаходження підпільного цеху, де вироблялась фальсифікована лікувальна мінеральна вода відомих торгових марок.

У рамках проведення санкціонованого обшуку на території цеху по розливу мінеральної води поліцейські вилучили обладнання для розливу мінеральної води, майже 1,5 тисячі пляшок фальсифікованої води ємністю 1,5 та 0,5 літрів, 45 тисяч етикеток, понад 1,7 тисяч пресформ, за допомогою яких виготовляють пляшки для контрафакту, 7 тисяч одиниць порожньої тари та балони для запуску газів у пляшки.

На момент появи правоохоронців в цеху знаходилось громадяни, які здійснювали роботи по виготовленню фальсифікованої лікувальної води.

Окрім того, встановлено, що дана фальсифікована продукція реалізовувалась на території Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської областей та м. Києва через мережу оптово-роздрібної торгівлі.

До даної злочинної діяльності причетна організована група з числа жителів Львівської та Закарпатської областей.

За дане кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Коментарі

МН
Мустафа Н.

Працівниками УЗЕ в З/о, Національної поліції виявлено цех по виготовленні фальсифікованої мінеральної води ПП "Синевир-К" (Поляна квасова, Лужанська, 3, у пластмасовій бутилці). Цех знаходиться по вулиці Мендєлєєва, 1, м. Свалява, організатором є Лемішка Ігор і гр.Чепа Володимир, адвокат Посоленик (колишній прокурор), воду привозили із річки, утримували у бочці з під розливу ацетату, антисанітарія зашкалює, грибок по всіх станках, у воді ймовірно попередньо бак посіви що є смертельним для життя і здоровя людини. 17.02.2016 року о 15.30 суддя Ужгородського міськрайонного суду Сарай Алла Іванівна іменем України вилучене майно повертає і дозволяє розливати сурагат. Вказана вода реалізовується у ТЦ "Дастор", та на ринаках Ужгорода. Вирішував питання Горват (власник Дастора).

В
Василина

Блін... я ту воду так любила... така смачна була...

МП
Мусора пі*ера

90-ті млять

К
Крок

Завод працює багато років. Якомусь мурлу захотілось наїхати та відібрати на халяву.

Ч
Чепа

Істинна брехня наглих поліцейских!! Які вчинили рейдерський захват. по чийомусь заказу. Непровіряючи навіть ніяких документів. а завод має повне право на розлив мін води і має всі сертифікати і дозвола. Що було доказано в слідчому суді м. Ужгорода де так звані " поліцейскі" з тріском програли справу. ПОЗОРНИКИ!

3
333

Адреса?

МЦ
модерація це по європейськи

лишіться люди нехай працюють , у нас поки що в кожному колодязьови лікувальна вода

Читайте також