На Закарпатті викрили поліцейського на вимаганні хабаря від водія вантажівки на кордоні (ФОТО)

14
6

Правоохоронець вимагав від водія вантажного автомобіля неправомірну вигоду за проїзд поза чергою перед митним постом «Тиса».

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури розповідають, що минулого місяця поліцейський одержав 200 євро та 5000 грн від тієї ж особи за безперешкодний проїзд до іншого пункту пропуску – «Ужгород».

Затримали полісмена 25 листопада, при отриманні 3000 грн хабаря.


Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронцю повідомлено про підозру у вимаганні і повторному одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Н
Ненене

Василь Чопей глава бізнеса із погранцями

АП
Артур пашку

Се моя тема ,я всих у тюрму посажу ко нибуде платити,

Т
Тт

Всі рішали шо водять фури роблять з ментами начинайте оттуда всьо чистити. На кажду фуру три рішали які ні за що не відповідають. Торовці і селфіки між собою гризуться за зароботок.

7
7656

Мда і коменти видаляє мук нет

Ш
Шофер

Та вни там лиш гроші деруть,ане за порядком дивляться ,,,не боло поліції бов порядок а типир хоч пройти кпп.Тиса лади 100є ментам

Л
Лесик

Туда їм дорога в тюрьму. Їх поставили на кпп Тиса дивитись за порядком,а вони там бабло мутять навіть дівчат вже туди вплутали. З ними ще працюють так звані поводирі а потім діляться з поліцією. Треба прокуратуру разом з ними ставити на чергування або ДБР з Києва не місних.

Читайте також