На Закарпатті викрили провайдера, який транслював російські канали

16
0

Організував схему нелегальної ретрансляції каналів директор одного із приватних підприємств, що спеціалізується на наданні послуг кабельного телебачення на Берегівщні.

В поліції Закарпаття розповідають, що 49-річний чоловік, використовуючи своє службове становище, телекомунікаційний досвід та навички, організував за відповідну абонентську плату цілодобову ретрансляцію заборонених російських каналів.

Провайдер також ретранслював й вітчизняні телеканали, однак не укладаючи при цьому договорів з правовласником. Тим самим це принесло збитки компаніям, які законно здійснювала поширення цих програм телемовлення.

Під час обшуку правоохоронці вилучили у підозрюваного 69 одиниць телекомунікаційного обладнання, яке використовувалось в протизаконній діяльності.

Дії підприємця в поліції кваліфікували за ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України. Йдеться про Порушення суміжних прав, тобто незаконне розповсюдження програм мовлення, вчинене службовою особою з використанням службового становища, що завдало шкоди у значному розмірі. С

Підприємцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Слідство у справі триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також