На Закарпатті викрили сепаратиста з Донеччини (ФОТО)

7
28

Співробітники Служби безпеки України викрили пропагандиста сепаратизму – мешканця Донеччини, який тимчасово проживає на Закарпатті.

На власній сторінці в одній із соцмереж зловмисник розповсюджував матеріали, які, за висновком експертів СБУ, містять публічні заклики до насильницької зміни державного устрою, території, державного кордону України, легалізації так званих «ЛНР/ДНР» та анексії Криму.

Під час проведення санкціонованого обшуку його помешкання вилучено комп’ютерну техніку, інструкції з використання автоматичної зброї та вибухових пристроїв, методичні рекомендації щодо проведення розвідувально-підривної і терористичної діяльності, антиукраїнські фото- та відеоматеріали.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, пише прес-група УСБУ в Закарпатській області.

 

Коментарі

З
Закарпатец

Расслабтесь - IP генератор на страже моего здоровья

Z
Zoltan

Полминуты "работы" :) : http://www.armoury-online.ru/articles/ar/ru/aks-74u/

М
МУКАЧІВЕЦЬ

ЗАКАРПАТЕЦ ДИВИСЯ ЩОБ ТЕБЕ НЕ ПОСАДИЛИ НА ВИЛИ НА ОЧКО

З
Закарпатец

Петя ,а почему ты меня не сдал? Что талант и мозгов не хватает? Или все гораздо проще - просто ты тупой бандеровский агитатор бесящийся от того,что скоро вас народ на вилы посадит от такой жизни.

З
Закарпатец

Да это СБУник пугающий Мукачевцев, мол СБУ все видит все знает,всех накажет - ничего подобного,у них одна цель побыстрее набить карманы боблом и свалить за бугор. Так что Петя тоньше надо работать, хотя понимаю острый недостаток кадров,майданутые все развалили и суды и СБУ и армию, попытались сунутся в таможню, но обломались, у нас тут своя свадьба, дядя Витя не отдаст свой кусок хлеба. Вот и приходится поручать работу дебилам.

ДП
до Петя

Ну ти і долбой..об! І звідки такі "петі", як ти, беруться?

ДП
До петци

То всi петi такi чорти як ти?

П
Петя

Діло не в книжках, показали їх бо знайшли в нього. Тут діло в відео матеріалі який був у нього. Відео агітаційного характеру, в інтернеті на вк та інших ресурсах агітував за терористів! Був тролем, злим тролем! Так що на одного троля менше:) Ви думаєте що СБУ не читає коментарі в соцмережах? Наївні:) Наші СБУ збирають інформацію, збирають, збирають, збирають і потім ще збирають, а потім находять або забивають на людину. Тільки довго це вони все роблять. А відео яке знайшли в компі брутального характера, показали би його 128-ї бригаді то вини його розірвали би. Звідки в мене така інфа? З самого початку коли москальня почала інформаційну війну, активізувалися тролі я почав використовувати свій талант в пошуках сепараторів:). За цей час інформацію про близько сотню людей відправив нашому сбу - всього 9 чоловік із з них закрили. Русинів не трогаю і не шукаю, сам в душі за вільний наш край:) А москальню не люблю, мабуть це у крові. Дід мав "хрестик" у другій світовій..:)

М
Мункач

Якийись то сепар тупий. Нашо книги тягати з собов, якшо е Iнтернет? Або СБ зовсiм тупе стало, шо такий фуфел преподносить як спецоперацiю.

М
мараморош

Ахаха! Лем типирь ім доникав)) Позирайте на фото, йому із кремля прислали карту по украйинськы написану) та іщи із памілкамі))))

П
Питання

Тільки мені здається,що Україна здуріла?

БЛ
бачо Ласло

А ше сєпарюга курив "Бєламорканал",гаваріл і матюкався па-руски,на лобі мав тату Путіна і напис "дамбас".Маразм зашкалює.Краще би хабарників погранців і митників хапали.

З
Закарпатец

Тячевцю - пугай Василя Дем'янчука или там

З
Закарпатец

Хочу повідомити про групу дуже підозрілих осіб живуть в Києві на нетрудові доходи , ведуть асоціальний спосіб життя - постійно третируючи населення, провокують людей на війну,деякі з них ведуть коммерчекую діяльність на території ворога,зустрічаються з Путіним за кордоном, прошу звернути на них пильну увагу. Зписывайте:Порошенко, Яценюк, Турчинов----------------------------------------------- Упоротий свидомит, патріот залишків України

S
SPION

A umenja v karmane instrukciji u Bulava-30,Iskander,Sarmat,T-90C,i Armata-14,Kalibr :))))))))))))

Т
тячивець

закарпатцю в тебе якесь обостреніє заспокійся трохи скоро сбу тебе вичислить

З
Закарпатец

----------------ДОПОВІДНА В СБУ--------------- Обстежуючи, за Вашим наказом туалети Мукачева, виявив на стінах нові гасла МАЙДАУНА: Слава Інфляції! Дефолту Слава ! Смерть стабільності! Злидні понад усе !

З
Закарпатец

----------ДОПОВІДНА В СБУ---------------- ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА СТАРУ ШАПОКЛЯК - ВОНА ПО-ЗВІРЯЧОМУ ЗАЦЬКУВАЛА ЧЕБУРАШКУ І НОСИТЬ В СУМЦІ ЩУРА ПІДОЗРІЛО СХОЖУ НА ЯЙЦЕНЮХА

І
Іван

Хочу повідомити про схрон сепаратисських матеріалів. Адреса: м.Мукачево, Центральна бібліотека! Там много інструкцій!))) Чесно... вже до абсурду доходить.

ДM
для mmm

Ти натiлко дебiл, що вiриш сiй х..нi од СБУ?

М
Мараморош

Кидь тямите кой ся ушитко лем зачинало наше доблєсне СБУ было імило єдного бомжа ужгородського што фотав аеропорт на китайську пльоночну мыльницю тай другого джиймса бонда дись коло воловця котрый на ходу із поізда уд рукы перемальововав на карту "стратегічні обєкты"! Штось нич ни чути ци посудили іх, кулько ім дали? ніко нич не пише. Тай сяк буде із сим, попіарят ся а пак забудут за саракого діверсанта із інструкційов ід калашови)

M
mmm

це йон на свободі був сепаратистом, а на зоні поміняє орієнтацію і стане сепаратисткою

З
Закарпатец

Одно радует, если такое СБУ - значит Украине точно ПИ@ДЕЦ!

ПR
Пецька Roshen

До Закарпатец Шо се твій цімбор?

З
Закарпатец

Террорист таскает с собой наставление по автомату калашникова и подствольному гранатомету, он либо полный дебил , либо его не успел выучить и дали книжки чтобы он их изучил по дороге на Украину. Я что то не понял - в СБУ что реально верят, что все граждане Украины идиоты и поведутся на этот фэйк? Это мне напоминают ту историю год назад, когда показали русского диверсанта-дистрофика с контурной картой Закарпатья от 5 класса и наставлением по взрывному делу, с заданием взорвать аэропорт Ужгорода.

Ю
юрко

Я теж знаю одного сепаратюгу я кажу ему давай бухнемо горілки а він мені не горілку а ВОДКУ! Ну я звичайно дав в морду та кажу ну ти сепаратюга клятий!))))))

П
ПроРок

Яким треба бути ДЕБІЛОМ щоб не запамятати як користувтися АК74 та подствольником до нього і постійно носити з собою інструкцію.... p.s. на ще в школі вчили користуватися АК, стрільба розборка зборка і не лише АК...

ТI
Так i было

Я го вiдiв у варишi! Мав наколку з Путiном, ходив без сорочки по центрови з прапором руським i гойкав "слава росii". А щи мав балалайку i мiдвiдя п'яного! У-у сепаратюга!!!Отвiчаву за базар, так i було.

Читайте також