На Закарпатті викрили цілий офіс шахраїв, які виманювали дані банківських карток (ФОТО, ВІДЕО)

47
15

Call-центр, в якому працювали півсотні шахраїв, правоохоронці викрили в Мукачеві.

В поліції Закарпаття розповідають, що зловмисники телефонували жителям різних областей України, представлялися працівниками банку та повідомляли про необхідність проведення операцій з їх банківськими рахунками.

Використовуючи психологічні методи впливу та діючи за підготовленою інструкцією, шахраї випитували у потерпілих їх особисті банківські дані – зокрема СVV-код до картки та термін її дії, – які в подальшому використовували для доступу до онлайн-банкінгу та зняття готівки з рахунків своїх жертв.

Під час обшуку в офісі шахраїв, правоохоронці вилучили всю комп’ютерну техніку та інші речові докази. Наразі тривають оперативні заходи зі встановлення організаторів та інших можливих осіб причетних до вказаної злочинної діяльності. Також поліція працює над тим, аби встановити коло постраждалих осіб.

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто Шахрайство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років.

Досудове розслідування у справі триває.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

O
Orband

Щось схоже розмістилося в Ужгороді по вул.Закарпатській за білими дверима і двома вітринами без вивіски в десяти метрах від входу в магазин Амбар. Безпекаші - ау !

Т
Троцкій

Якісь непуджані ідіоти. Уже 10500 разів банки попереджали - ніякий банк по телефону не питає інфу і не звіряє дані. Все одно лохи ведуться, то і нехай страждають через свою тупість. Про моїх дідусів,бабусів. Вони давно на кладовищі. Але їм мозгів хватало не піддаватися на розводняк.

Д
Дюрі

Шось мені кажеся, шо се переселенці якісь. Якби у нас таке було, та кось би дурний похвалився про свою роботу і рознесли би по Варишу скоро. І бмв оливкова на відео вроді тоже не месна, якась мажорна

О
Олег

А що там на стелі робить прапор правого сектору й стікер на комп‘ютері з російським прапором й перехреснуто щось не дуже схоже,що там телефонували громадянам України

Й
Йончі

Вижу,туй троцький..тот іщи вафлішта...

ДТ
До Троцького

У тебе немає ні бабусь , ні дідусів (вже 4 -и особи, як мінімум) ? Вони старші люди і по природі і віку не можуть знати цих розводняків "на лоха" . А ти не розумітимеш , як тебе розведуть на старості , якщо дотягнеш ! Оскільки мобільні телефони вже будуть ... антикваріатом . Не сумнівайся , "труп з Мексики" !

Б
Бачі

А чом не повказуєте тих ко там робив? Вариш має знати своїх герою. Аферисти у офісі :)

НГ
но гат такоє

Шо ся до них йїмили?! Та то даякі айтішники! З Київа, Харківа бєженці. Авадь ньє?

Т
Троцкій

Бізнес як бізнес. Раз лох може задиктувати номер картки і пінкод до неї, значить будуть і ті, хто цього лоха розводитимуть...

Г
Грогорий

У русских забирают если что ;)

М
Микола

Хто таким займається??? Тим більше в такий час??? Імена героїв в студію.

Т
Троцкій

Бізнес як бізнес. Раз лох може задиктувати номер картки і пінкод до неї, значить будуть і ті, хто цього лоха розводитимуть...

У
Україна

Тварі , що їх наплодили такі ж батьки , ходили поміж нас , жили в нашій громаді , витрачали ВКРАДЕНІ КОШТИ ГРОМАДЯН У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС !!! Кожному відрубати по правій руці і лівій нозі аби бачили цих вибл@дків за сотні метрів . Паскуди !

П
пішта

всю вилучену техніку дайте школам.. а особенно де її бракує...

К
Коля

В країні війна,людям тяжко - зима на носі, а вони від людей гр. виманювати???!! Совісті нема

Читайте також