На Закарпатті викрили залізничників, які незаконно віддали земельну ділянку

4
0

Прокуратурою Закарпатської області внесено в ЄРДР відомості за фактом за фактом зловживання владою або службовим становищем службовими особами ДТГО «Львівська залізниця».

За інформацією начальника відділу правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури області Олега Поповича: «Прокуратурою області проведено перевірку в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів у ДТГО «Львівська залізниця» з питань порушень земельного та іншого законодавства України».

«В ході якої встановлено, що службові особи ДТГО «Львівська залізниця» упродовж 2006-2009 років, зловживаючи службовим становищем, тобто умисно в інтересах третіх осіб, безпідставно відмовились від права користування земельною ділянкою площею понад 1 га.

До того ж, на цій ділянці знаходилось нерухоме майно державної форми власності. А нормативна грошова оцінка само земельної ділянки становить понад 250 тис. грн.

Відтак, своїми діями службовці «Львівської залізниці» спричинили тяжкі наслідки інтересам держави, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також