На Закарпатті вилучили контрабандну техніку більше ніж на півмільйона

17
0

Прикордонники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Чопської митниці припинили спробу незаконного переміщення через українсько-словацький державний кордон партії побутової техніки на суму понад 530 000 гривень.

 

Ще 18 жовтня цього року до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Ужгород” прибув вантажний автомобіль марки „Мерседес” з напівпричепом під керуванням громадянина України, який  прямував з Італії на в”їзд в Україну. Під час проходження прикордонного контролю у прикордонників виникли сумніви щодо відповідності характеру та кількості вантажу заявленому у товаро-супровідних документах і було ініційовано  проведення  спільного огляду зазначеного автомобіля та вантажу. В ході його проведення прикордонниками та митниками виявлено значну розбіжність в кількості та найменуваннях заявлених товарів, а саме – побутової техніки.
 
Таким чином лише сьогодні на підставі отриманої офіційної відповіді від Словацької сторони та наданих документів, складено протокол про порушення митних правил. Транспортний засіб та напівпричіп, оцінені на суму більше 325 000 гривень, а з побутовою технікою загальна сума вилучених засобів правопорушення складає понад 850 000 гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також