На Закарпатті вилучили "Мерседес" з сигаретами всередині (ФОТО)

6
0

Важко зрозуміти на що розраховував громадянин Республіки Молдова, який слідував до однієї з країн ЄС і намагався сьогодні близько четвертої години ранку перетнути українсько-словацький кордон в пункті пропуску «Ужгород», попередньо прихопивши з собою близько 3000 пачок цигарок з акцизною маркою Молдови.

 

Поки «турист» проходив митне оформлення на виїзд з України та відповідав працівникам Держмитслужби, що не везе із собою ніяких заборонених чи не задекларованих предметів, складом прикордонного наряду було проведено зовнішній огляд автомобіля «Mercedes GL 320», 2008 року випуску. І саме під час цієї процедури у прикордонника виникли підозри щодо цілісності та автентичності лакофарбового покриття автомобіля. За рішенням старшого прикордонних нарядів було підготовлено заявку для проведення спільного з митниками поглибленого огляду машини.
 
Результат не змусив себе довго чекати: весь пустотілий простір передньої частини авто був нашпигований цигарками!
На даний момент вартість цигарок та вилученого автомобіля встановлюється, але на вторинному ринку автомобілів в Україні аналогічний транспортний засіб буде коштувати від 500 000 гривень.
 
А близько 16 години 10 січня відбулось спрацювання технічних засобів охорони кордону на ділянці прикордонного поста «Оноківці» відділу прикордонної служби «Ужгород». В ході перевірки ділянки прикордонним нарядом від вказаного підрозділу за допомогою службової собаки було виявлено та затримано 1 громадянина України, жителя Львівської області, який мав на меті незаконно потрапити до Італії, де, як він пояснив, працює його дружина, а коштів на візу у нього не було.  На даний час проводяться адміністративно – процесуальні та перевірочні заходи, а покарання затриманому визначить суд.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також