На Закарпатті визнано "Кращого працівника року"

11
0

З метою заохочення трудових колективів та працівників державної служби зайнятості до ефективного виконання посадових обов’язків, сприяння розкриттю професійних здібностей, розвитку ініціатив, зростання морального авторитету, кар’єрного росту, поєднання особистої та колективної зацікавленості в кінцевих результатах роботи впроваджено проведення щорічних професійних конкурсів державної служби зайнятості на звання «Кращий колектив року» та «Кращий працівник року».

 

Минулого року почесне звання «Кращий колектив року» виборов Ужгородський міський центр зайнятості, очолюваний Сергієм Максимовичем Олексіюком. Цьогорічне засідання оргкомітету конкурсу, під головуванням заступника директора – головного технолога  обласного центру зайнятості Лесі Василівни Чиняк, відбувалось в напруженій обстановці, бо перед членами оргкомітету стояло не просте завдання - вибрати серед претендентів кращих.
 
Під час прийняття рішення керувалися не особистими симпатіями до претендентів, а чіткими критеріями, визначеними в положенні про проведення конкурсу, в якому бралося до уваги все: починаючи від морально–психологічного клімату в колективі, закінчуючи показниками в роботі. Тож переможець конкурсу визначений.
 
За рішенням оргкомітету, кращим колективом року визнано Рахівський районний центр зайнятості, яким керує Тулайдан Ярослав Степанович, а в номінації «Кращий працівник року» перемогу отримала начальник відділу активної підтримки безробітних Виноградівського районного центр зайнятості - Катерина Іванівна Бобик.
 
Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів у нелегкій праці на соціальній ниві нашого краю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також