На Закарпатті з початку року вкрали газу на 5 млн

9
7

Загалом за 5 місяців АТ "Закарпатгаз" зафіксував 270 випадків несанкціонованого відбору природного газу.

Як повідомляє Економічна правда, 239 випадків — відбір газу побутовими споживачами.

— Найчастіші порушення, які ми виявляємо, це — несанкціоновані врізки у газопровід, втручання в роботу лічильника, самостійне відновлення газоспоживання чи підключення газових приладів, — пояснив технічний директор АТ "Закарпатгаз" Олександр Голуб.

Загалом, порушники спричинили збитки у розмірі понад 5 млн грн.

Якщо комісія визначає суму завданих товариству збитків, а споживач відмовляється її сплачувати — справу передають до суду.

Так, за 2018 рік, початок 2019-го, до суду довели 73 справи на 4 млн. Однак, в АТ "Закарпатгаз" наголошують, що крадіжки газу — це не тільки великий ризик сплатити штраф, але й реальна небезпека для самого споживача та його родини.

Коментарі

П
питьо

сам покажи кулько ті квадрати ти чесно уплатив

І
Іванко

Красти вкрадене - це не гріх! Я у батюшки звідав. Амінь.

СЗ
Стьопа з Будеря

всі біди неньки від русинів, шо не вкрадуть, то понадкусувуть, а вину звалять на порохнявих і заперевальних.Тому необхідно неньці чим хутчіш збавитися від цієх нечестивців і відрізатися від них по самі перевали.Аж тоді настане золотий вік соборної і нєзалєжної

БІ
Бобу Івол

виявляється русуни не лише ліс карпатський тягають, а ще й газ тирять аж гай шумить, а винні в них як завжди порохоботи і галичани.

А
абориген

А ися порохова майданна мафія обікрала нас на 50(а може і більше) мільярдів,так што исе капля в морі,і хто зумів-молодці,у ворюг не убуде!

С
сусід

Ви виділи як цей Голуб жиє, наверноє за зарплату настроів, а який хам і злодій, а жебрака имлять та сему шкуру здирають

Г
газовик

а шо туй удівлятися ...верхи жирують ..газомафійозні олігархи самі крадут ..а люди доведені до бідноти ..хотя крадуть і такі які мають за шо заплатити

Читайте також