На Закарпатті за добу 20 чоловіків намагались втекти через кордон (ФОТО)

13
0

Кілька спробувало пробігти через кордон, ще декілька надали підроблені документи, а деякі намагались підкупити прикордонників.

Як пише прес - служба Мукачівського прикордонного загону, за добу було затримано 20 чоловіків, 9 з них намагались перетнути українсько-румунську ділянку, ще 4 штурмували українсько-словацьку ділянку.

На усіх порушників склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушення.

5 «потенційних захисників» надали підроблені довідки про зарахування на спеціальний військовий облік. Злочинні наміри українців викрили в пункті пропуску «Косино», «Ужгород» та «Малий Березний».

Ще 2 ухилянтів з Закарпаття, спробували підкупити прикордонників. Один із них перед тим, як запропонувати хабар спробував перетнути кордон за недійсним документом.

В діях чоловіків вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.1 статті 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

У випадку доведення їх вини в суді, їм загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, днями на Берегівщині затримали 12 чоловіків, які хотіли "змитись" за кордон. Втікачам подарували тюльпани.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також