На Закарпатті за добу виявили 80 випадків COVID-19

15
20

Загалом 2149 закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких – 368 медиків та 139 дітей.

В Закарпатському обласному центрі громадського здоров'я зазначають, що за добу, що минула, 80 закарпатцям встановлено діагноз коронавірусна інфекція.

На щастя, жодного летального випадку із встановленим діагнозом COVID-19 не зафіксовано.

Загалом з початку пандемії в області померли 54 пацієнти із діагнозом COVID-19, 842 закарпатців — одужали.

По районах за добу приріст кількості хворих: м. Ужгород (+5), м. Мукачево (+7), Великоберезнянський (+4), Міжгірський (+18), Виноградівський (+3), Іршавський р-н (+8), Хустський р-н (+9), Рахівський (+9), Свалявський (+5), Перечинський (+15), Ужгородський (+4).

Загалом в Україні 36 560 захворіли на коронавірус, 1002 з них померли.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
Юлій

Цікаво скільки ще будуть ділити цю допомогу? лікарі продаються за 10 тис, люди взагалі не розуміють за що отримують гроші ; досить просто погодитись з тим , що в тебе «нібито» виявили ковід19( . Співчуваю хворим, та бажаю швидкого одужання тим хто дійсно має проблеми з здоров’ям .

П
Психолог

До "було би чесно", ознака психічного розладу - незадоволене сприйняття об'єктивної реальності. Можу Вам, як пацієнту, надати недешеву консультацію і скерування до кращих психіатрів сьогодення. Ваше збуджене занепокоєння іншими дописувачами якесь занадто симптоматичне. 1-ниці - подяка за адекватність.

Д«
до «було би чесно»

згідний , дякую!!!

ББ
Було би чесно

Всіх цих тровгерів, анць з полонини, 1, вуйків треба індифікувати, хай би своі психічно хворобливі ідеі відкрито висловлювали, бо з точки зору психіатріі це ущербні пацієнти психіатрів... може у них якісь фізичні вади, або у них у сімях проблеми, або вони мочилися у ліжко до 15 років, або якісь статеві розлади ( по типу гермофродизму), тоді все зрозуміло, для вас є відповідні ліки і стаціонари. Ці діагнози мають міжнародну класифікацію на ряду з ковід. А якщо не так то скиньте своі контакти, щоб відверто поспілкуватися... можливо ви праві... А хто у день медика хоче спалювати лікаря, той просто моральний У Р О Д!!!

С
Спостерігач

Чому не зрівньують число виявлених та тестованих. Пряма пропорція. Усім по@іг. А змі клепають. Бридко. З 1 вересня навчальні заклади не відкриють-факт. Дистанційно вивчений лікар. Що далі?

ДІ
до імбіцильного 1

проросійський недоучка провокатор

ДІ
до інфантільного 1

ти ко? представся раз такий смілий? бистро ми тебе уработаєме за твій валяний язик

ЦН
Цурош Нарокаш

Так, так, ходіть свадьбуйте, цюлюйте хрести барани ненавчені

1
1

“Уйків сват”- ГЕНІАЛЬНО! “”Лиса Алиса“” і “врач” -РОЗУМНО!

ЛА
Лиса Алиса и Кот Базилио

На дурака не нужен нож, ему три короба соврешь и делай с ним что хошь.

УС
Уйків сват

Докі щи на вірусі мож хоть шось заробити , будуть продавати исе "НИЧ " обільно примащеноє страхом. А шо? В інопланетян вірять, у ворожки вірять, у Кашпіровського вірили. А йсе даже не брехня, а малинька правда роздута до маштабів всесвіту. всіма вигодополучатілями.

В
врач

Може в кого ще залишилися гроші після крантину, то приходьте лікуватися. А як немаєте грошей, то будьте здорові.

1
1

Йосипе,вже зрозуміло,що ти штатний провокатор і панікер.Для чого нам перепощувати вказівки злодіїв?Виділено 65 млрд.гривень на боротьбу з фейковірусом.Зрозуміло,що треба нагнітати,брехати інакше прийдеться відчитатися за вкралені гроші! Медики найкращий зараз інструмент.Вони пощакривалися,доступу до них немає,модна говорити,що завгодно,хоч інопланетян з чупакаброю приплести! Примітивно,але в сучасних реаліях дієво! Чи напишеш ти Йосипе пости так через місяці три-чотири?Коли країною ширитиметься вірус безробіття,голоду,невиплат.....!?

УС
уйків сват

Бійтеся люди, бійтеся дуже, а виніть себе за вссьо. Бо іщи нико нигда не мав температури вірусного характеру. щи нигда од пневмонії не вмирали люди з ослабленим імунітетом . Винуваті перепуженці то отлічні РАБИ ДЛЯ ЛЮБОЇ СИСТЕМИ.

ЗД
Звернення до орнанів прокуратури

Просимо вжити заходів до керівництва УжНУ, оскільки персонал вузу змушують з понеділка збиратися для пустого нікому непотрібного трьопу на різноманітних засіданнях в кількості по декілька десятків чоловік в завірусованих малих аудиторіях університету, піддаючи таким чином ризику життя і здоровя людей. Пустим трьопом можна займатися і в режимі онлайн.

Й
Йосип

20.06.202023:22., На Закарпатті стрімко зростає кількість хворих на коронавірус COVID-19. Це призвело до того, що реанімаційні відділення переповнені, і лікарні першої хвилі незабаром можуть бути не в змозі приймати нових пацієнтів. Про це брифінгу в Закарпатській ОДА повідомив Михайло Поляк, головний лікар Закарпатської інфекційної лікарні, передає "Букви". А голова Закарпатської ОДА Олексій Петров розповів, що за останню добу в регіоні виявили найбільшу за весь час кількість нових випадків коронавірусу – 109 інфікованих. Звідки взялася у Вас цифра – 80 хворих? Кому вірити? Нащо поширювати брехню? https://bykvu.com/ua/bukvy/vspyshka-covid-19-na-zakarpate-perepolneny-opornye-bolnicy-po-koronavirusu/ https://www.facebook.com/odazakarpattya/videos/682163515696292/

ДТ
до Тровгера

коли твоя близька людина буде в реанімації на кисневій підтримці , тоді і поговоримо , псе необразований

Т
Тровгер

Можливо прийде ще той час коли цих горе лікарів будуть вішати або спалювати як відьом у середньовіччі.

С
Статистика

Працівники Дастора входять до числа тих п"ятнадцяти що вказані по Перечинщині, чи до числа тих пяти, що зафіксовані по м.Ужгороду?

АЗ
Анна з під полонини

У Міжгірї вже пишуть кого попало!!! Удавитеся марги жирні Міжгірські тими грошима!!! Так би вас там закрили оби лише чутка про вас була що ви там були!!! Нигда не булисьте нормальними. Нихто до вас і не ходив лічитися бо ниє до кого а типирь дорвалисьтеся до грошей. Пропалибисьте і щи у своє свято.

Читайте також