На Закарпатті за останню добу сталося ще два ДТП з травмованими

15
3

Не щастило минулої доби на Закарпатті власникам німецьких автомобілів «Фольксваген».

В Ужгороді близько першої години ночі на вул.Анкудінова не розминулися дві іномарки. 37-річний водій «Фольксвагена Пассата», рухаючись від транспортного мосту в бік вокзалу, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Опелем» на словацьких номерах, за кермом якого перебував 27-річний ужгородець. Внаслідок ДТП травмовано троє чоловік. Найбільше дісталося пасажиру «Фольксвагена», який перебуває в реанімації.

Як засвідчила експертиза, водій «Пассата» перебував у стані алкогольного сп’яніння. На нього очікує відповідальність як за пиятику за кермом, так і за створення ДТП з тяжкими наслідками. Обидва автомобілі затримані на спецмайданчик поліції.

Друга автопригода за участю «Фольксвагенів» сталася вчора зранку у м.Виноградові. 43-річний житель села В.Копаня, керуючи автомобілем «Фольксваген Кадді», не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф», який рухався попереду і саме повертав на автозаправку. В результаті ДТП в лікарні опинилися три жінки-пасажирки «Кадді». Експертиза засвідчила, що обидва водії були тверезі. Машини затримано на спецмайданчик поліції.

Нагадаємо, ще одна аварія сталася на Рахівщині, у якій загинула 3-річна дівчинка.

Коментарі

М
Мент

Причина зупинки відмінена вот вам і результат а пік аваріцності іще в переді.

R
rem

Потрібно повністю звільняти весь суддівський корпус - старі судді, як показує практика останніх 25 років, массово не засуджують злочинців за кермом. Наслідком цього є повна ліквідація превентивної функції закону - водії взагалі втратили будь-який страх порушувати ПДР, бо знають, що відкупляться в судах навіть у випадках наявності трупів в ДТП.

Л
лена

П"яний за кермом -ЗЛОЧИНЕЦЬ ! Щось останнім часом до водіїв на підпитку,відносяться дуже лояльно.Треба забирати права років на 5 ,а якщо п"яний винен в ДТП -судити і водійські права забирати навічно.

Читайте також