На Закарпатті за використання підроблених Covid-сертифікатів судимуть двох жінок

6
6

Повідомили в пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох мешканок району за фактами використання підроблених COVID-сертифікатів та пособництва у їх виготовленні (ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України).

Жінки пред’явили співробітникам поліції при перевірці фальсифіковані документи про проходження курсу вакцинації. Одна з обвинувачених є працівницею освітнього закладу, інша – одного із закладів громадського харчування у Тячеві. Осіб, яким жінки попередньо надали свої дані для виготовлення підроблених документів, наразі встановлюють. Одна з закарпаток розповіла, що оплата за такий сертифікат становила 1000 грн. При цьому він був підписаний псевдолікарем одного з медзакладів Ужгорода – виявилося, що така особа там не працює і не працювала раніше.

Обвинувальні акти скеровано до Тячівського районного суду. Найсуворішим покаранням за вказане правопорушення є до 2 років обмеження волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Дивіться також: на Закарпатті викрили типографію, на якій друкували підроблені Covid-сертифікати.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!





Коментарі

В
ВІРА

Бідні жони!

СС
Свобода Слова

это чтоб уйти от эксперимента над собой , суд должен отменить штраф , так как другие суди уже решили что это экспериментальная вакцинация !!!, а люди имееют право не участвовать в эксперименте и за это их нельзя наказывать штрафом

ВК
Василь Кутень

Хай усім буде добре.

ІВ
Іван Васильович

Пак чого така вчителька діти навчить, як сама бреше наліво-направо?? Укопкати у гузицю із освіти!! Най іде рано з циганьми улиці пудмітати, там йув сертифікат не треба))…і толку з неї бульше…

М
Муниципал

Все вопросы к кабинету министров, это последствия их ...

2
22

по чом тепер сертифікат продають? я брав ще за 2 тис, уже дешевше?

Читайте також