На Закарпатті заборонили в’їжджати в ліси

9
8

Таке рішення сьогодні, 5 липня, прийняла Рада оборони області.

В пресслужбі Закарпатської ОВА зазначають, що щоб не допустити масових загорянь, на Закарпатті заборонили в’їжджати у ліси.

Йдеться про авто та іншу самохідну техніку, окрім транзитних шляхів.

В ОВА додають, що такі заходи вимушені, адже чи не щодня закарпатські рятувальники приборкують пожежі у природних екосистемах, які здебільшого виникають через високу температуру повітря або людську необережність чи недбалість.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олександр

Незнаю як до лісу, але поїздки по всім полонинам, заповідникам і пралісам, взагалі немала би їздити техніка. Ні грузова ні квадрики немають там шо робити.Рюкзак на плечі і будь-ласка!

З
Закарпатець

З дровами назріває проблема. Кожен мусить їхати в лісгосп, пише заяву та зразу проплачує повну вартість дров. А потім через місяць-два дрова привозять і розплачуєшся за транспортування. Як старим людям добратись до того лісгоспу ... хтось повинен продумати ці питання.

М
Міша

Про що говорити? В Мукачево зі сторони Великогірної заїдьте,не можна пройти-цигани зробили мусорку,не говорячи скільки вирізали дерев,возами возять на продаж.Де контролюючі органи,простій людині сухостой не дадуть...

Д
Ділаш

А дрива на зиму самі прибігнуть з ліса

Е
еврей

Я у лиси жию ..у вариш можно за бутилку

ДR
До RS

Повністю згоден !

СТ
Суддя Тупицький

Закони не діють . Нічого не змінюється. А ми ...... всі закордоном .

R
RS

Дальше будуть їздити. Заборонено пити за рульом. А дальше пють

Читайте також